keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kesää odotellessa...

Töiden keskellä törmäsin oheiseen kuvaan. Se puhutteli minua heti. No ihme, voi olla että esim. naama punaisena kasvimaata kitkevä epätoivoisen näköinen wanna-be-viherpeukalo -kuva ei olisi puhutellut läheskään yhtä paljon. Mutta ollapa kesä ja tuollainen keinu..lämmin tuulenvire iholla ja poutapilvet taivaalla..
Harmonia kaluste on uskaltanut ehdottaa suomalaisille, että puutarhakeinuun on sallittu jopa ihan nukahtaa.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Ostettiin viimekesänä keinu meidän pihalle - tuo malli olisi ollut ihan loistelias:)

  VastaaPoista
 2. Kun vain vilkaisenkin tuota kuvaa niin melkein voin tuntea työkalujen tippuvan käsistä ja ahkeroinnin(siis sikäli mikäli sitä olisi) vaihtuvan unelmointiin.. Mikä täydellinen kesätorkkupaikka! :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin viime kesänä riippumaton. Ajatus oli, että siinä on kiva helteille köllötölle ja katella lasten touhuja kahluualtaassa. Viritin riippumaton ihan väärään paikkaan. Siitä näki suoraan pihavajan seinään missä puutarhatyövälineet riippuvat ja muistuttivat, että ei ole aikaa makoilla, töihin siitä!

  VastaaPoista
 4. Nyt taitaa pidentyä minunkin "must to have it(do it)" lista.. :)

  VastaaPoista
 5. Kimmo, mulla oli edellisen edellisessä kerrostaloasunnossa riippumatto sisällä. Se oli aivan ihana, ja siitä tykkäs niin aikuiset kuin lapset. Nyt en ole vielä keksinyt mihin sen täällä ruuvaisi - varmaankin ulos mutta sopivia puita ei taida löytyä mutta pitänee katsoa, ettei työkalun työkalua pysty ainakaan näkemään siitä keinusta! :D
  Eve, mulla voi olla takataskussa myös muutama innostava linkki lisää... ;)

  VastaaPoista
 6. Tommonen sänky (ehkä vähän eri näköisenä)!

  VastaaPoista
 7. Ja mä olin jo kirjoittamassa tähän että "tuotte meille koko poppoon kesätorkkuilemaan tähän", kunnes tajusin että "tuota...eihän meillä tämmöstä ole". :D

  VastaaPoista