sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kaappia ja huonekalutetristä

Kaappi löysi uuden kodin
Suurin osa tavaroistamme on vielä varastossa, koska rauhassa katselemme ja tunnustelemme mikä huone tuntuu miltä ja minne mikäkin sujahtaa. Mutta jos ollaan aivan käsi sydämmellä ajattelen sitä roinakaaosta piharakennuksessamme, niin suurin osa siitä on a) epäjärjestelmällisesti organisoitu, ja siitä syystä ei houkuttele penkomaan ja b) ehkä jo aikansa palvellut ja odottaa vain pääsyä kirpputorille ja "hei,hei, - laatikkoon"...
Selaan säännöllisen epäsäännöllisesti huuto.nettiä. Aiemmat kokemukset ovat olleet hyviä ja olen itsekin laittanut kiertoon muutamia tavaroita sitä kautta. Nyt bongasin ilmoitusten joukosta astiakaapin. Tarjosin siitä hieman laiskahkosti, koska minun ei ollut mitenkään pakko saada sitä mutta se oli juuri sopivan kokoinen ja värinen, ja toimisi loistavasti joko astia- tai liinavaatekaappina. Myös lähtöhinta oli kohtuullinen. Ja niin siinä kävi, että huutoni voitti, ja perjantaina kävimme Vantaan Ilolasta hakemassa kaappin uuteen kotiinsa. Myyjä kertoi, että oli aikoinaan ostanut kaapin Mannerheimintieltä perikunnalta ja nyt kun he ovat muuttaneet uuteen kotiin niin kaappi ei enää oikein sovi sisustukseen. Huuto.netin palautteeseen hän oli vielä kertonut, että kaappi pääsi nyt ikäiseensä seuraan. Hymyilytti. Uskon hänen tarkoittaneen taloamme.
Eilen kannoimme yhdessä tuumin kaapin sisään ja jouduin irvistämään kerran jos toisenkin. Ensinnäkin nuo kunnolliset puukaapit painavat, ja toiseksi..olisi todellakin syytä mennä kuntosalille, sillä sain koko ajan pelätä, että otteeni irtoaa, koska ruista ei tuntunut olevan riittävästi ranteissa. Huh huh! Mutta sisään se saatiin ja jopa siirrettyä pariinkin eri paikkaan.
Samaan syssyyn pyöritimme(kirjaimellisesti) ruokapöydän toisesta huoneesta toiseen huoneeseen ja siirsimme oleskelu- a.k.a. avotakkahuoneen huonekalut päinvastaiseen suuntaan kuin ne olivat. Ja hassua, nyt huone tuntuu paljon valoisammalta ja avarammalta.

7 kommenttia:

 1. Kyllä se haba kasvaa niitä huonekalujakin kanniskelemalla :D

  VastaaPoista
 2. No niin mä oon luullu mutta ei tällä tahdilla.. :D Paitsi, että aamulla ihmettelin, että "miks mulla on kipee kohta käsivarressa..." ja järkytyin kun tajusin, että se oli jotain minkä tarkotus oli olla hauislihas! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kimmo! :) Ainahan se vähän jännittää, että "mitäs jos se ei sovikaan" tai on muuten hahmottanut kaappitarpeensa jotenkin kummallisesti mutta näyttäisi siltä, että tämä yksilö kyllä sujahti sujuvasti uuteen kotiinsa.

  VastaaPoista
 4. On kyllä nätti kaappi! Tuo vanhojen mööpeleiden hamstraus on muuten paha tauti, ja sitkeä... Meillä on yhdeksän pöytää ja kaikenkarvaisia senkkejä ja kaappejakin alkaa olla yli oman tarpeen. Ja tänään hakemaan yhtä huutonettilöydöstä, 50-luvun kirjahyllyä...höm.

  VastaaPoista
 5. Laurakaisa, mikä sun "huutotunnus" on - ajattelin, etten turhaan ala kilpahuutamaan jonakin kertana samasta "löydöstä"? :D
  Senkkejä ja kaappejahan tarvii aina, ja "voihan ne sitten laittaa kiertoon jos tuntuu että jostakin tarvitsee luopua. :)

  VastaaPoista
 6. Joo, todettiin juuri että voihan sitä nyt ostaa vintit täyteen tavaraa jos kohdalle jotain kivaa osuu, asettelee ne sitten paikoilleen kun on rempat tehty ja kierrättää ylijäämät eteenpäin... T: nimimerkki "lhanski" :D

  VastaaPoista