tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kauneus on katsojan silmissä

Kun laitoin Naistenpäivän kunniaksi saadut ruusut maljakkoon ja ihastelin hiljaa niiden herkkää kauneutta, huomasin taas kerran, että kauneus on hetkissä ja siinä, miten ympärillä olevaa maailmaa osaa katsoa. Kun arvostaa sitä mitä on, ei se mitä puuttuu pääse häiritsemään.


2 kommenttia:

  1. Totta, niin totta. (Yritän käyttää tätä lähestymistapaa keittiön kaamiomuovimattoon, mutta ei se siihen auta. Moneen muuhun kyllä.) Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
  2. Mutta sitten voi vaan vaikka olla puoli-iloinen, että on edes muovimatto lattialla, eikä aukirevittyä rakennustyömaata niin kuin monella.. :) (vaikkakin, on niitä kohtia ja päiviä, jolloin mikään ei auta)
    Itse olen - melkeinpä jopa voisin sanoa onneksi - huomannut tässä viikkojen kuluessa, että järki ja laiskuus voittaa kunnianhimoisemmat suunnitelmat, ja jotenkin ihanaakin "ettei kaiken nyt vaan tarvi olla niin jetsulleen". Pian tässä käy niin kuin olen aavistellutkin.. seuraavaksi tulee kevät ja kesä - jolloin ollaan ulkona ja ihastellaan elämän kauneutta ja yksityiskohtia aivan muualla kuin remontitarpeessa olevissa sisätiloissa, joten projekti ei ainakaan millä tavalla nopeudu.. :)
    Erittäin hyvää ja iloista naistenpäivää myös sinne!

    VastaaPoista