sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kesää odotellessa... osa 2.Voihan ananasakäämä tätä harmautta ja vettä.. Sinänsä en ole mikään keleistä valittaja, niillehän ei mitään voi, mutta tämä uusin lätäkkö-ilmiö saa vähän irvistämään. On aivan turha harmitella että "pitääkö juuri meidän portin luona olla tiessä olla iso kuoppa ja lätäkkö", kun se mitä ilmeisimmin siinä on. Voin vain kuvitella kaupungin tiepäällikön ilmeen kun valveutuneena kansalaisena soittaisin ja tiedustelisin mahdollisuutta puuttua tähän epäkohtaan.. Suurin harmituksen aihe tulee tietysti portista. Se kun pitää välillä avata tai saada kiinni. Kun se sitten on yön yli vaikka kiinni, ja lätäkkö on yön aikana jäätynyt - taas kerran umpeen - on petkeleellä hommia. Kun taas petkeleen heiluttamisen jälkeen pihan omalle puolelle syntyy vettä keräävä "allas", on puuhastelukierre valmis.

3 kommenttia:

 1. Mutta ainakin teillä on kiva portti! Meille on tulossa vastaavanlainen, tosin tanskalaisella auringolla varustettuna. Osaatko sanoa, miten leveä tuo teidän portti on? Ollaan mietitty oman leveyttä...

  VastaaPoista
 2. Laurakaisa, toi porttihan on ihan kauhee! :D Mutta ollaan kylässä piipahtavien koirien vuoksi oltu iloisia, että "edes on portti". No, kesällä sitten, ehkä, vähän hiontaa ja maalia, niin kyllä se siitä.
  Voin käydä mittaamassa, ja palaan asiaan. :) Ja tanskalainen aurinko kuullostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä talossa portti pitää olla! Meilläkin on Google Mapsin kuvassa, mutta tosiasiassa se oli kadonnut kun taloon muutimme. Koirien ja lasten takia tännekin sitä aurinkoa pystytetään, meillä kun on vielä iso tie tuossa ihan kivenheiton päässä.

  VastaaPoista