torstai 17. maaliskuuta 2011

Rakennustarkastaja soittaa takaisin

Aivan mahtavaa, rakennustarkastaja soitti. Olin lähettänyt hänelle jo yli viikko sitten ystävällisen sähköpostiviestin, että kävisikö mitenkään, että voisin soittaa jonain sovittuna aikana, kun olen ollut viime aikoina varattuna varsinaiseen soittoaikaan. Heillehän on siis mahdollista soittaa vain kahtena päivänä viikossa, kahden tunnin ajan - ja soittaja on juuri silloin ollut sidottuna omiin töhinsä. En koskaan saanut vastausta sähköpostiini mutta yllättäen tänään tarkastaja soitti sitten minulle päin. Kovasti kiittelin.
Halusin vain ystävällisesti kysyä, ennen kuin lähdemme reuhtomaan ympäri kyliä puuttuvine papereineen, että mitäköhän papereita kylppäriin uuden ikkunan tekemiseen vaaditaan, kauanko luvan saaminen kestää ja mitenköhän siihen noin niin kuin yleisesti suhtaudutaan.
Vastaukseksi tuli, että käsittelyaika on noin kuukausi, hinta tulee jäämään alle kahden sadan, parit julkisivupiirrustukset ja lainhuudatustodistukset yms pitää olla mukana, eikä siihen nyt kovinkaan nuivasti suhtauduta jos ei ole kyse suojellusta rakennuksesta. No niin. Nyt sitten hakemaan ikkunalle piirtäjä ja selvittämään muut kustannukset.

2 kommenttia:

  1. Soittoa mun anopille vaan.. sieltä varmaan löytyy apua. Piirtelee varmasti ja auttaa muutenkin.

    VastaaPoista
  2. No täytyy katsoa jos uskaltaudun. :) Ajattelin tällä viikolla lopultakin saada jotain ruutupaperille ja ottaa tavoitteeksi että huhtikuun aikana on ainakin tiedossa millainen ja miten kyseinen huone syntyy. Ja hyvänen aika, tulkaahan tekin nyt käymään ennen kuin karkaatte auringon lämpöön! :)

    VastaaPoista