tiistai 8. helmikuuta 2011

Uusi lumikola pääsi hyvään kotiin

Aamu valkeni tuiskuisena. Töihin lähtiessä se tuo hieman kolkon olon, koska en pidä motarilla aamuliikenteessä olemisesta huonon kelin keskellä. Matka meni kuitenkin hyvin vaikka kestikin. Koomista on, että matka Lohjalta Helsingin Munkkiniemeen kestä yhtä kauan kuin sitten Helsingin sisäisessä liikenteessä Munkasta Tehtaankadulle. 
Eikä se myräkkä aamuun loppunut, joten kotimatkalla piti koukata Starkin kautta. Meillä toki oli jo yksi lumikola mutta halusin toisen ns. oman kokoisemman. Ei ole paljon iloa, jos lumen saa kolaan mutta kola ei sen jälkeen liikahda minnekään. Samalla piti napata mukaan myös uusi lumentyönnin. 
Ja voi elämän kevät! Sen verran sitä lunta oli, että lopputulokseksi tuli Lumi-Uusi Asukas 1-0. Puolessa välissä loppui energiat ja voivat ja yksinkertaisesti ei vain poweri riittänyt enää lumen kinosten päälle kampeamiseen. Perheen sitkeämpi ja tottuneempi osapuoli jäi vielä pihalle ja kirjoittaja palasi sisään ruuanlaitto ja lämmityspuuhiin. Tosin revanssia odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Onneksi talvi alkaa olla taitteen yli jo. Täällä pohjoisessa aurinko jaksaa jo oikeasti paistaaki eikä kaikki ole vain sinistä tai pimeää.

  Kevättä kohti siis, lumesta huolimatta :D

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa meillä ei ole mitään valittamista kun ollaan täällä Lohjan harjun kupeessa päästy kuitenkin vähemmällä lumella mitä esim. Helsingin tai Turun suunnalla. Nyt vain sattui osumaan se kovalumisin päivä alle ja tottumattomalle treenamaton hauis.. ;) Mutta ehkäpä se tietää sitä myös, että keväästä iloitaan entistä enemmän, kun se meidät pian kuitenkin paistellaan herättää.. :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa omakotitalon ihanuuteen :) en tosin vaihtaisi sitä enään mistään hinnasta pois, vaikka lumityöt kahden lumisen talven jälkeen sucks! Mukavaa luettavaa teillä täällä!

  VastaaPoista