perjantai 18. helmikuuta 2011

Kattoa, seinää ja kaikenlaistaPohtimista ja totuttelua. Kun on hetkikin aikaa hengähtää, yrittää avoimin mielin katsoa ympärilleen ja  antaa mahdollisen vision tulla, jos on tullakseen. Välillä tuleekin - välillä taas ei. Moni asia odottaa maalausta ja tapetointia - edes väliaikaista.
Keittiön välikaakeleille on jo hankittu maali ja näkyvälle seinäpinnalle tapetti. Sen jälkeen ei tarvikaan muuta kuin loppujen huoneiden lattiat, katot, seinät ja eristys.. ;)

2 kommenttia:

  1. pikkujuttuja! ;) Teillä näkyy siellä olevan ihania aarteita.. esim. tä keittiön vanha hella kupuineen ja sitten aikaisemmassa postauksessa ollut pönttöuuni - ne on upeat!

    VastaaPoista
  2. eve, kiitos :) ehkä siksi tuntuu, ettei hätiköidä - kun ns. pystytään asumaan mutta totta kai hommiin on myös tartuttava mutta haluaisin suunnitella (kerrankin) hieman ennen kuin tehdään. ollaan kumpikin sellasia - ensin tehdään - ja sitten tehdään uudestaan, jos siltä tuntuu mutta ehkä talon ja esim. kylpyhuoneen kanssa ei ihan voi toteuttaa saa systeemiä. tänään hain kaikki haalimani sisustuslehdet käsille, selatakseni ja merkitäkseni että "joku tämmönen sovellettuna vois olla ookoo". toinen juttu on ihan käytännön arki. työmatkoihin tuntuu väkisinkin menevän 1,5 enemmän kuin ennen ja välillä on jo ihan sen verran väsynyt ettei jaksa/pysty/osaa tarttua toimeen. mutta kun kevät tulee ja lämpöä ja valoa.. ;)

    VastaaPoista