keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Heleää helmikuuta

Jotta nyt ei ihan menisi pelkäksi öljyilyksi niin kerrotaanpa ihan yleisiä kuulumisia. Paitsi, että sitä ennen päivitys kyseisen laitteiston suhteen. Viimeksihän siihen käytiin vielä vaihtamassa "musta loota a.k.a. koneautomatiikka" ja  nyt kone on puksuttanut jo viidettä päivää peräkkäin, joten toiveikkaana jatkamme yhteiseloa. Laskuksi tuli parisataa euroa, ja kun siihen lisätään ensimmäisten käyntien lasku sekä ilmeisen turha huolto - tuli tämän episodin hinnaksi yli kolme sataa euroa.
Mutta nyt pääsemme kaupungin vaihdon sosiaaliseen puoleen. Eilen olimme, ensimmäistä kertaaa, oikein kylillä. Osallistuimme nimittäin "Rintamamiestalo.fi" foorumilaisten Lohjan tapaamiseen. Lisäksemme paikalla oli kaksi muuta, joten minkäänlaista joukkohysteriaa ei varsinaisesti ollut ilmassa. Mukavaa kuitenkin, ja hauska tavata uusia ihmisiä, jotka ymmärtävät kun ajatukset harhailevat lämmityksen, sähkön, yläkerran eristämisen ja vanhojen keittiönkaappien parissa.
Muutama tunti vierähti nopeasti, ja siinä ajassa ehdimme purkamaan ja kokoamaan monenlaista, sekä ihmettelemään paikan päälle tuodussa klapissa olevaa omituista reikää värityksineen.  Kaikkeen sitä törmääkin polttopuita tehdessään, kyse olikin nimittäin luodista! Tarina ei vielä kerro, onko kyse makarovista..
Taisin jopa luvata, että ensi keväänä porukka voisi kokoontua meidän pihallemme. Mikäs siinä. Vaikkakaan minulla ei ole aavistustakaan minkälainen pihamme mahtaa olla keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti