tiistai 22. helmikuuta 2011

Mitä sovittiinkaan siitä purkamisesta..

Tästä lähdettiin..
Huomaan, että on hankalaa kertoa huoneisto kun niillä ei ole nimeä. Tyyliin; "olohuone", "ruokahuone" tai vaikkapa "hiljaisuushuone". Jokatapauksessa alakerran "keittiön viereisestä" huoneesta sai lastulevykaappi lähteä, vaikkakin oli ollut tavallaan ajatuksena, että yritetään ensi paikata edellinen reika, ennen kuin tehdään uusi. Myönnän - täysin minun "vikani/ansiotani". Lastulevykaapit näyttävät vain olevan akilleenkantapääni.
Toisaalta, kaappi oli kuitenkin lähdössä, ja nyt kun sen sai pois, on helpompi taas arvioida huonetilaa ja "mitä siihen mahtuu". Kuitenkin voisi kuvitella, että kaapin kanssa olisi helpompi elää kuin lattiassa olevan reiän kanssa..


Ja tällainen siitä sitten tuli...
Samalla selvisi, ettei
tämän tapetin alla ollutkaan
kipsilevyä...
Tästä ei enää ollut
paluuta...

3 kommenttia:

  1. Tai Grand de la Chambre d'hôtes! Tai jotain.

    VastaaPoista
  2. Niin ja MÄ palkitsin teidät magnifique ihmiset. Mun blogissa.

    VastaaPoista
  3. Ihana palkinto! Mä en oo koskaan saanut yyyyhtäään blogipalkintoa tai mainintaa vaikka tätäkin naputtelua on jo kestänyt vuosikaupalla. :) Mutta hauskaa jos jaksat käydä täälläkin kurkkimassa näitäkin kuulumisia. Vähän keväämmällä voitaisiin järjestää vaikka Nestorien kokoontumisajot niin koko porukka pääsee juoksemaan taloa ympäri, kunhan noi isommat lumikasat itsestään katoaa jonnekin. :) Kaikkea hyvää mitä me ikinä voimme vain toivoa Teille sinne Lahteen (sis. toivotukset myös isovanhemmille)!

    VastaaPoista