tiistai 19. huhtikuuta 2011

Amme olisi - kylpyhuonetta ei

" No oishan tää ihan jees..."
Monen kuukauden kylpyhuonepähkäily otti uuden askeleen kun löysimme netin kautta edullisen tassuammeen. "Mikäs siinä kun halvalla sai". Ihan kauheaa mikä SuloVilen II olen mutta tuntuu hurjalta laittaa rahaa kiinni kylpyhuoneen kalusteisiin, etenkin jos ei nyt ole mitään ehdotonta mistä on koko elämänsä unelmoinut. Meillä ei ollut. Nyt tassuammeeseen meni pari sataa euroa, mikä ei ole ilmainen sekään mutta siedettävä hinta, jos haluaa siitä esim. muutaman vuoden päästä eroon.
Tähän mennessä meistä kumpikaan ei ollut varsinaisesti nähnyt visiota siitä, tulisiko kylppäriin suihku vai amme, vai mitä  - mutta nyt se on sitten ratkaistu, ja loppua voi alkaa rakentaa sen mukaan.
 Pitihän se testata, että mahtuuko se, vai kannetaanko suoraan pihalle hieman näyttävämmäksi kukkaistutusaltaaksi. Ja se mahtui! Olimme toki mitanneet huoneen ja ammeesta oli tiedot mutta ainahan siinä voi sitten tulla joku ikävä ovenkulma tai putken pätkä tielle. Nyt ei tullut. Ihme kylläkin.. Helpottaa että yksi päätös on pois päiväjärjestyksestä, vaikka koko Harjun Huvila on kaaoksen vallassa. Jopa vain se, että sai kolme taulua seinälle, lattialta nojailemasta, tuntui selkeyttävän päivää, ammeen lisäksi. Ehkä tämä tästä...

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ;) mukavaa pääsiäistä täältä puusavotan keskeltä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paloma :) OIkein mukavaa, lämpöistä ja iloista pääsiäistä teillekin sinne savotalle! :)

  VastaaPoista
 3. Kylpyamme on ihan huippu, meille semmoista ei saatu.
  Siksipä unelmissa siintää hulju/palju. Näen itseni siellä makoilemassa ja ihailemassa talvista tähtitaivasta höyryävässä vedessä.

  VastaaPoista
 4. Huljut ja paljut tuntuvat olevan näilläkin seutuilla suosittuja. Mekin ajateltiin, että "jos ei sisään mahdu niin raahataan sitten puutarhaan". Kyllä sitä muutaman kerran kesässä olisi omenapuidenkin alla kylpenyt! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä ainakin muksut oli innoissaan viime kesän helteillä pihan ammeesta - muovisesta sellaisesta tosin.

  VastaaPoista
 6. Varsinainen kylpytynnyri-innostus laantuu kummasti kun seuraa kuinka monta tuntia sellaisen vesimäärän lämmittäiminen puilla naapurilla kestää... taitaa jäädä aika vähiin kylpemiset.

  VastaaPoista
 7. Kiitos - ja ajatelkaa miten ekologinen kun ei kulu vettä eikä sähköä! :D

  VastaaPoista
 8. Muistin tän vielä! Hankimme justiinsa tori.fi:stä 50 eurolla ammeen ja on se luksusta!

  VastaaPoista