sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Etena, etana näytä sarves - jossain muualla!

Pirskatin, pirskatin, pirskatti - tänään tuli tehtyä epämieluisa löytö - etanafarmi. Minkäs sille voi mutta ilmankin olisi pärjännyt. Etenkin näin aloittelevana puutarhurina riittää kaikessa muussakin opettelemista, en olisi halunnut samaan syssyyn käydä etanataistoon - mutta positiivisena ihmisenä ajattelin, että "hyvä, että huomattiin heti, jotta osataan heti tutkailla mestoja sillä silmällä".
Nyt tarvii sitten vain ottaa kaikki olutansat, tuhkaestseet ja kalkkivanat käyttöön. Sinänsä huomaan kyllä pienen häivähdyksen huonoa omaatuntoa värähtävän ihoni alla kun niin mielelläni antaisin kaikkien kukkien vain kukkia enkä haluaisi lähteä minkään lajin "kimppuun" mutta ehkä tämä juuri opettaa minulle sitä normaalia luonnon ja lajien välistä taistelua.

Etana-tietoutta täällä

Etanoista eroon - Marttojen neuvot

3 kommenttia:

 1. Teidän blogi sai hymyn huulille, olemme nimittäin myöskin hiljattain Metsolaan (ja rintamamiestaloon) Helsingistä muuttaneita. Talo tuossa oikeassa palkissa näytti niin tutulta, että piti kauhealla täpinällä alkaa etsiä blogista tarkempia tietoja sijainnistanne ja lähellehän sattui :) Noita etanoita on täälläkin näkynyt. Parasta on kai ainakin pitää nurmikko lyhyenä, niin myös linnut löytävät etanat helpommin ja pistelevät parempiin suihin.

  Tsemppiä teille ja huikkaan helout jos tuutte lenkillä vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Hei Iiris,
  eikun tulet kuule portista sisään ja sanomaan käsipäivää! Meistä on mukava tutustua paikallisiin - myös kohtalotoveri-helsinkiläiset käyvät hyvin. :) :)

  VastaaPoista
 3. Juu tullaan kun käsketään, jos löydetään :) Talokuvan perusteella on sentään ainakin helpompi löytää oikea paikka kuin perennapenkin ;)

  VastaaPoista