tiistai 26. huhtikuuta 2011

Hmm..ai pitäiskö tätäkin karsia..?

Ensimmäinen lomapäivä on ohitse, ja ennen kuin joku ehtii kadehtimaan, niin lohdutukseksi - mitään sen kummempaa ihmeellistä "lomafiilistä" ei ehtinyt syntymään. Tyypilliseen tapaan kroppaherätys tapahtui ennen herätyskelloa ja huoli siitä, että "koko päivä menee hukkaan" sai nousemaan sängystä ennen kuin raukeaa pitkään nukkumista olisi tapahtunut.  Kiskaisin itseni ylös, hain lehdet, laitoin kahvinkeittimen päälle, kävin napsauttamassa saunan päälle(ei, en pystynyt lämmittämään puilla) - ja aloin tiskaamaan. 
Kun tiskit ja asukkaat oli puhdistettu, piti suunnata kohti Veikkolaa ja laattatukkua. Lupasin toiselle osapuolelle, että voisimme jäädä kotiin, jos saisimme talon kanssa jotain aikaiseksi. Tiesin kyllä alitajuisesti ettei mitään tajuntaa räjäyttävää tule tapahtumaan mutta ainahan sitä kannattaa yllättää itsensä. Mutta tänään kaunis ja aurinkoinen päivä tuli vietettyä autossa ja liikeyrityksissä Tuli nähtyä laattoja ja sen jälkeen Bauhausissa kylpyhuoneenkalusteita, ja hassua kyllä BH:sta tuli vihdoin sellainen olo että, "kyllä täältä ne kylppärin kalusteet löytyvät" - vaikkakin mitään konkreettista - tyyliin: "tässä meillä on mitat" ei saatu aikaiseksi.

Ja kun sitten pääsee kotiin niin auringon laskiessa(meidän tontilla huhtikuussa klo 19.00) tulee paniikki, että "eihän me taaskaan ehditty mitään". Mutta ehkäpä huomenna vähän vuohenputkea ja etanarallia... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti