sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Yllätyspöytä kiiltäväksi

Edellisistä kirjoituksista on voinut päätellä, että meille on kertynyt paljon tavaraa, eikä kaikki niinkään tarpeellista. Joskus sentään voi omassakin varastossa tehdä löytöjä. Eilen kaaoksen keskeltä silmiin osui vanha, pinnaltaan melko nuhruinen tupakkapöytä. Eipä hätää - vanha sukka käteen ja POL -kiilloitustuubi toiseen. Ällistyttävää ainetta - puhdasta tuli! Ei ehkä ihan noin vain sormia napsauttamalla mutta lopputulos oli vaikuttava. Pöytä suorastaan kiilsi ja pinnan heräsivät henkiin. Tummuneena urheilulliset kaiverrukset olivat menneet aivan ohi mutta nyt pöydästä tuli hieno. Toimivaa ainetta tuo POL.

"Metal Polish on jalometallin puhdistus- ja kiillotusaine.
Saksassa valmistettu POL Metal Polish eroaa muista kiillotusaineista merkittävästi, koska puhdistuksessa ei käytetä vettä.
POL Metal Polish kiillottaa peilikirkkaaksi kaikki metallipinnat. POL Metal Polish-kiillotusaineella voi kiillottaa mm. seuraavat pinnat: Kulta, hopea, alpakka, kupari, messinki, pronssi, tina, ruostumaton teräs, kromi.
POL Metal Polish antaa metallipinnoille pitkäaikaisen korroosiosuojan. POL Metal Polish poistaa viini- ja likööritahrat kiillotetusta pöydästä"

2 kommenttia:

  1. Ja on meillä varastotuotteena Yocosta.fi

    VastaaPoista
  2. Tämäkin hyvä tietää, koska nyt kun vauhtiin on päästy, niin tuntuu, että tälle tosiaan on käyttöä! :)

    VastaaPoista