keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

"Ai se keittiönnurkkaus?"

Joku on saattanut mietiskellä, että minkäköhän näköinen, siitä meidän uudesta, laatoitetusta keittiönnurkkauksesta tuli. No kerrotaanpa, ettei vielä minkään näköinen. Homma piti aloittaa hirveällä hopulla ja "vain latoa ne laatat siihen" mutta toteuttajaosapuolelta oli jäänyt miettimättä, että pitäisikö huuva sittenkin irroittaa, tuleeko laattoja entistä korkeammalle ja mitä hellan alaosalle tapahtuu, joten työmaa niin sanotusti seisoo - ja talo jatkaa elämäänsä sen ulkopuolella.
Hauskaahan tässä on se, että järkevästi piti tehdä tämä valmiiksi ennen kuin aloitamme yläkerran - ja kun tämä ei nyt etene, niin ei etene ylhäälläkään. Eikä sisähommia ainakaan edesauta, että kelit ovat lämpenemässä ja mieli alkaa taas haaveilla pihalle siirtymisestä. Mutta lohdutukseksi kaikille, jotka kamppailevat keskeneräisten hommien kanssa - ei sitä valmista tule heti kaikkialla muuallakaan.  

2 kommenttia:

  1. Eikä se niin vaarallista ole. :) Meidät tuntien viivästys vain saattaa olla pikemminkin vuosia kuin viikkoja, joten siksi tässä yritän pitää aihetta pinnalla täälläkin, ettei kokonaan totuta nykyiseen. :)

    VastaaPoista