maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kesäiset kahvikupit kirpparilta

Ettei menisi ihan pelkäksi puutarhailuksi, niin esitelläänpä myös viikon takainen kirpparilöytö. Hauskaa oli etten missään tapauksessa aikonut hankkia astian astiaa, yleensäkin tavoitteena on vähentää kippoja tai kappoja, tai ainakin pitää huolta siitä, että kaikkia niitä tavaroita, joita on keittiön kaapissa, myös käytetään.
Mutta löydetyt kupit olivat niin kesäisen suloiset ja tietysti kirppistyyliin halvat, että ne oli pakko ottaa mukaan. Tavallisesti meillä juodaankin muutamasta mukista tai Egon isoista kupeista ja nehän ovat tyyliltään modernit ja linjakkaat. Romanttisista vanhoista kahvikupeista voi sitten tarjota aamukahvit vaikka juhannusvieraille tai juoda elokuun viimeiset iltakahvit puutarhassa.
Jos joku nyt sattumoisin kerää tätä sarjaa tai omasta mökkikaapista puuttuu muutama lautanen niin kannattaa laittaa sähköpostia, täältä saattaisi  löytyä muutama ylimääräinen.
Myyjä antoi mukaan myös pari ylimääräistä toisen sarjan kuppia, jotka kyllä sopusaisesti menevät aivan hyvin samaan kattaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti