maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus kotosalla

Toivottavasti vietitte mukavan ja hyvän tuulisen juhannuksen! Me pysyttelimme ihan kotonurkissa, saimme vieraita ja elämä tuntui ihan leppoisalta. Juhannussaunassa tuli käytyä muutamaankin otteeseen, samoin katsomassa kokkoa - ja polkaistiinpaporukalla pari pyörälenkkiäkin.
Juhannuspäivänä onnistuimme kastumaan kunnolla mutta mitäpä siitä kun kerran emme sokerista ole. Lisää vain vaatetta päälle ja matka jatkui kohti venetaksia, joka vei meidät kelluskelemaan keskelle Lohjanjärveä. Nauratti kun huomasin seurueemme istuvan veneessä pyöräilykypärät päässä.
Tuntui taas kerran mukavalta, ettei kotoa ole pakko lähetä juhlapyhinä. Perusjuhannusruuatkin tuli sopuisasti kokattua ja nautittua kaloineen, perunoineen, salaatteineen - ja vielä iltajälkkäriksi paistettua muurinpohjapannulla paistettuja lettuja. Myös uusin kokeilu raparperi-inkivääri -hilloke sai kehuja. Sitä pitää säilöä talvea ajatellen enemmänkin purnukoihin.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä :) Mihinkäs sitä kotoansa jos kotona kaikki tarvittava :)

    VastaaPoista
  2. Ehkä sitä on vielä niin iloinen, koska muuttaessaan ei voinut tietää miten tulee viihtymään vai tuleeko. Sopiva koti, parempi mieli. ;)

    VastaaPoista