torstai 24. marraskuuta 2011

Uutta ilmettä

Täytyy kiittää ystäväämme Hannaa, joka taiteili blogiimme ihastuttavan uuden yläosan taiteilijan vapaudella. Kun on muuttanut vieraalle paikkakunnalle, joutuu aina välillä harmittelemaan sitä, että asuu erossa niistä ihmisistä joiden kanssa toivoisi voivansa olla arkisesti yhteydessä.  Ikävä tulee välillä myös sitä mahdollisuutta, että voisi tuottaa vapaa-ajalla luovia projekteja lahjakkaiden ihmisten kanssa, ilman työelämän tuomia taloudellisia rajotteita. Mutta olen iloinen, että voimme olla yhteydessä edes näin etänä. Kiitos.

3 kommenttia:

 1. Voi ei kestä! Ilo oli minun puolellani! Mutta niin… Onhan se Iristä lainaten "Ihan kakkaa", ettei sellaiseen SSK vaiko SKK:laiseen ja vapaaseen härötoimintaan ole aikaa.

  Olisipa edes rahaa laittaa työpaikkailmoitus: Haetaan valelääkäriä valelääkäriasemalle. Pääkriteerinä muodollinen epäpätevyys. Mutta eih. Ei edes sellaista. Tai jättitaulua: Tuo valoa pimeyteen! Ja sitten siinä olisi tietty hirveesti led-valoja sanassa valoa. No hitto, se Vikinglottokin meni Tanskaan.

  VastaaPoista
 2. Niin SIT KUN mä voitan lotossa, niin tiiät sen siitä kun Lohjan jossain parhallaa paikalla jättitaulussa lukee (kesäl tai talvel): "ÄLYTTÖMÄN LÄMMINTÄ!" ja sit joku keksityn matkatoimiston logo.

  VastaaPoista
 3. Onneksi mulla on aikaa siihen asti saada myytyä jokin toinen idea jättitaululle mutta kyllä tollanen "Valoa pimeyteen" ja muut päiväntoivotukset
  yleisen fiiliksen kohottamiseksi olisi ihan pätevä duunata. Vieläkin aina välillä tulee mieleen Vallilaan kauniisti aitaan teipattu; "Muista hengittää." Josta tuli aina hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista