torstai 24. marraskuuta 2011

Kaakelia ja verholautaa


Omassa talossa ja hyvässä asenteessa on se hieno puoli, että voi melko rennolla otteella sutia menemään. Jos ei ihan mene kuin siellä Strömsössä, niin itse voi sitten korjata jälkensäkin.
Nauratti kun huomasin seisovani suti ja maali kädessä keskellä keittiötä katsellen, että "mitäs sitten sutisi" ja päätin "vähän vain kokeilla" miltä maali näyttäisi verholaudassa sekä ikkunan puitteissa. Normaali ihminen olisi irrottanut verholaudan ja ottanut tavarat sen päältä pois mutta nyt lähinnä halusin vain nähdä, että miltä väri näyttäisi. Alunperinhän tämä maali, Uulan väri pellava, hankittiin kaappeja varten mutta kätevästi huomasin, että sillähän voi samaan hengenvetoon vetäistä myös ikkunanpuitteet, ovien karmit, kaapiston sokkelit ja..verholaudan. Kätevää. Ja hyvinhän se sopi. Ensi kerralla - ehkä - irrotan verholaudan seinästä ja ehkäpä irrotan ihan verhotkin. 

5 kommenttia:

  1. Maalarimestari mitään irrottele, kun osaa maalata ihan seisaallaankin. No ne on lahjattomat, jotka varmistelee!

    VastaaPoista
  2. Vierestä myös tiedusteltiin, että "haluisitsä käydä vaihtamassa vaatteita, eiks toi oo ihan hyvä huppari". En ymmärtänyt kysymystä, mitään ei vaihdettu. Hyvä tuli.

    VastaaPoista