lauantai 12. marraskuuta 2011

Käärityt hihat

No niin. Nyt on kääritty hihat ja saatu uutta vauhtia tähänkin puuhasteluun. Eilen kävimme hakemassa kylpyhuoneeseen pari valaisinta rakennusapteekista, joten nekin ovat valmiina mahdollista ensi viikon asennusta varten.  Palvelu oli ystävällistä ja alennustakin tuli pyytämättä. Väri meni arpomiseksi mutta tuurilla taas meni oikein.  Sen jälkeen oli luvassa "pientä pintaremonttia."
Hyvä puoli oli, että tavarat oli haettu valmiiksi. Monta kuukautta sitten. Mutta ns. rautakauppa vaeltamiseen menee tuhottomasti aikaa, eikä kuitenkaan saa kaikkea  yhdestä paikkaa, joten nyt kun maalit, puhdistusaineet sekä pelit ja pensselit olivat valmiiksi kotona, oli helppo aloittaa hommat.
Huonekalut kantoon ja hihat ylös. Nyt siis kaikki alkaa taas näyttää siltä "kuin olisimme juuri muuttaneet". Eipä haittaa. Vihdoinkin tuli aloitettua keittiön pintasiistiminen(remontti joskus sitten paremmalla ajalla), pestyä valmiiksi maalarinpesulla yläkertaan menevien rappujen seinät, maalattua vinttien ovet ja valmisteltua eteinen katon maalaamiselle ja tulevalla lattiaremontille. Samalla tuli myös kitattua ja maalattua piiloon seinissä olevat reiät. Myös keittiöön hankitut "näillä nyt pärjätään vähän aikaa" -tapetit otettiin esiin, josko aika riittäisi tänään vielä siihenkin hommaan. Kumpikaan meistä ei ole koskaan tapetoinut, joten kiinnostuksella odotan sitäkin projektia.
Toisaalta mietin, että "mikä tässä kesti näin kauan", toisaalta taas olen iloinen, ettei tullut väkisin yritettyä vaan nyt sitten tehdään kun on tekemisen aika. Ei muuta kuin keittiöön ja maalamaan kattoa toiseen kertaan!

1 kommentti: