tiistai 1. marraskuuta 2011

Kylpyhuoneen kattoon?Nyt taisi tullajatuskatkos kylppärin katon kanssa. Olimme varmasti ajatelleet, että "paneeliahan sinne tulee" mutta nyt kun sitä pitäisi laittaa, ei se oikein näytä sopivan sinne. Ainahan kylpyhuoneiden katot ovat suomessa paneelia..mutta nyt kun lattia on jo kiveä, ja seinässä on laattaa, näyttää paneelikatto jotenkin irralliselta.

8 kommenttia:

 1. Ei muutakuin maalatte vain nuo panelit vaikka lattian sävyiseksi niin näyttää hyvältä.
  Toi leveämpi paneli ehdottomasti parempi.

  VastaaPoista
 2. jokatoinen mustaksi ja toinen valkoiseksi, hyvä tulee!

  VastaaPoista
 3. Leveämpi on meistäkin parempi, ja taidetaan etsiä vielä leveämpää. Harmi, että valotus oli noin huono, ettei paneelissa näy jo kuultokäsittelyä - joka teoriassa kuullosti riittävältä mutta käytännössä osoittautuikin riittämättömäksi. Mutta jos olisi aiemmin hoksannut, olisi ehkä kokonaan miettinyt muuta vaihtoehtoa kuin paneelikattoa.. Sinänsä ruudukon tai raitaisuuden tekeminen kattoon olisi "mielenkiintoista". :) :)

  VastaaPoista
 4. Vanerikin on yksi ihan hyvä vaihtoehto. Maalattuna, kuultomaalattuna, petsattuna, vahattuna..
  Sen päälle voi listoilla tehdä vaikka ruudutuksen tai mitä nyt keksii. Halpakin.
  Tosin kumpikin noista esimerkkipaneleista on ihan hyvän näköiset. Naturellina ehkä liian poikkeavat kovasta kivestä ja laatasta, mutta väriähän löytyy purkeista. :)

  -Pöö-

  VastaaPoista
 5. Laittaisin leveän paneelin!
  Teillä on ihana blogi! Meilläkin on rintsikkaremontti menossa, mutta päädyimme alakerran osalta tosi radikaaliin ratkaisuun kosteus- ja homevaurioiden vuoksi. Talo kaluttiin luurangoksi ja siitä on nyt edetty.....

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jaana, kivaa kun kommentoit ja teillähän hommat edistyy hurjaa vauhtia. :)
  Pöö, tuo vanerikaan ei ole vielä tullut mieleen "kun ei ole tottunut". Edullisuutta arvostaa aina ja ehkäpä katto maalattuna voisi olla ihan ookoo tuohon ellemme sitten viikonloppuna innostu oikein luomaan. ;)
  Mutta leveä sopii omastakin mielestä paremmin ja löytyihän sitä vielä yksi vaihtoehto mistä voi tilata pakkaa sekottavia vaihtoehtoja:
  http://www.erikoisparketti.fi/Kattopaneelit.html

  VastaaPoista
 7. Heippa, mun blogissa on sulle haaste! www.unelmiajaraksahommia.blogspot.com. Terv. Kikkis

  VastaaPoista