keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Hommat jatkuu

Ja hässäkkä jatkuu. Keittiön katto tuli siis maalattua, samoin vanhat kaakelit kaakelimaalilla. Tapetista tuli varmasti ennätyshalpa, koko keittiö kymmenellä eurolla K-raudan alennuslaatikosta. Kaksi rullaa riitti nipin napin, joten ensi kerralla tietää ottaa yhden vararullan. Itseasiassa en vieläkään usko, että ollaan oltu niin tonttuja, että ollaan ajateltu, että kaksi rullaa tapettia riittää yhtään mihinkään...
Kun vanhat seinät ja katto oli saatu pinnoitettua, oli kaappien vuoro. Kaappien maali lähti Uulan värisarjasta nimellä Pellava...joka hetkellisesti näytti jotenkin pinkihtävältä mutta kuivuttuaan ehkä on pellavan värinen, jos oikein pinnistelee mielikuvituksensa kanssa. No, nyt olikin tarkoitus siistiä pinnat, eikä luoda unelmien fengsui värikartastoa, joten asiansa tämä ajaa.
Samaan aikaan on ystävällinen ja innokas peiliovien hioja tehnyt omaa työtään ulkovarastossa. Tuntuu vähän hassulta, että ovia hiotaan vaikka lattia, katto ja seinät ovat tekemättä mutta sittenpähän ovat hiotut.
Mutta nyt päivän päällimäisenä askareena ollaan availtu välieteisen(ei sitä halliksikaan voi kutsua) lattiaa. Putkia ollaan vihdoin vetämässä kylppäriin, eikä se ihan noin vaan käykään. Lattiasta irrotettiin siis laminaatit, vedettiin alla oleva iankaikkisen vanha mattoke irti ja irroitettiin alla olevat laudat.
Saa nähdä mitä ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Herranen aika millaisella vauhdilla teillä tapahtuu! Meillä on pysähdytty junnaamaan porraskuiluun, se kun pitää saada valmiiksi asti ennen portaiden tuloa. Kauhistuttaa se pölyn määrä mikä muista tiloista kantautuu valmiiseen kuiluun :(

    VastaaPoista
  2. Jaana..lohdutukseksi, tässä ei ole oikeastaan vuoteen tapahtunut yhtään mitään.. :D Joten tässä on nyt meneillään jonkinlainen tsemppirykäisy, joka on myös opettanut sen että, kannattaa tehdä kun on ns. "tekemisen fiilis", ja kun ei ole - niin antaa asioiden olla ja keskittyy muuhun elämään. Ei tässä mikään kuitenkaan lopullisesti valmiiksi tule, joten itseäkään on turha kiusata ylimääräisellä stressillä.
    Ja tuosta pölystä..*huokaus* Tänään kävi niin, että kun tulimme kotiin päivän poissaolon jälkeen, oikein huomasi miten remppapöly oli peittänyt kaikki pinnat. Siihenkään ei auta oikein muu kuin tiettyyn pisteeseen saakka, kestää ja kun puuhastelu on ohi, niin sitten vaan rättiä käteen ja "putsplank". :) Ihan rauhassa ja hyvällä mielellä vaan sen porraskuilun kanssa!

    VastaaPoista