tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kuoppa on keksitty kaivettavaksi

Minijääkaappien ovet - esittämässä kasvihuoneen seinää...
Meillä on puolet varastorakennuksesta tällä hetkellä täynnä laatikoita, joissa on eräänlaisia ikkunoita. Tai itseasiassa ne ovat minijääkaapin ovia. Saimme me lahjoituksena kotiin toimitettuna, ja niitähän nyt tarvitsee aina. Esimerkiksi kasvinhuoneen rakennusmateriaaleiksi.
Eilen tartuimme lapioihin ja mallasimme myös lasiruutuja maisemaan. Alkoi epäilyttää.Mitä jos "kasvihuoneesta" tulee sellainen itsetehdyn viritelmän näköinen, jota ei meinaa kestää katsoa mutta pakkohan sen on siinä antaa olla kun on vaivalla tehty..Päätettiin kuitenkin, että tehdään pohjatyöt ja katsotaan miltä tuntuu sen jälkeen. Pakkohan ei ole omalle pihalle tehdä mitään ja kuopankin saa aina täytettyä. Positiivisena puolena voi ajatella, että onpa lähtenyt tontilta pois jo kaksi peräkärryllistä rikkaruohomaata ja tajuttomasti ruusunjuurta. Ruusu kyllä taas näytti voimansa ja miten sitä juurakkoa oikein kasvatetaan kun sille päälle satutaan.

ja tässä ollaan. Testikoira ottaa tuntumaa.

4 kommenttia:

 1. Minijääkaapin ovia? En malta odottaa!

  VastaaPoista
 2. Yritän kaivaa mallikuvia.. :) :) :)

  ps. järkivinkkejä vastaanotetaan..

  VastaaPoista
 3. Oho! Siinähän on jo asennetta! Jään seuraileen projektia! Paljon kuvia ottakaa!!! ;)

  Eikös nuo ole muuten aika paksua tavaraa, noinniinku varmasti lämmin ja kestävä! Vautsi!

  Sanni H&I puutarh. :)

  VastaaPoista
 4. No siis nuohan ovat lämpölasia(!) siis pitäisi kestää ja vielä pitää puhuria ulkopuolella mutta en vain ole aivan varma onko esteettisesti paras ratkaisu kun tulee melko keskelle pihaa mutta kokeilemalla - ja tekemällä sitä kai oppii - niin raportoin heti lisää kun pääsemme seuraavaan vaiheeseen. :)

  VastaaPoista