maanantai 1. heinäkuuta 2013

Etätöitä omalta pihalta

Tänä vuonna minimaaliset lomat osuvat kesän loppupuolelle. Se ei oikeastaan haittaa kun siihen tietää asennoitua mutta kyllähän tämä on sitä aikaa vuodesta kun haluaisi nauttia myös ulkoilmasta - etenkin kun meillä ei ole liiemmin vielä ukkostellut ja sadellut.
Onneksi työt ja työnantaja joustaa paikan suhteen. Pääasia, että työt hoituvat - itseisarvo ei ole missä sitä työtä tehdään. Töitä voi välillä tehdä myös omalta pihaltaan.

3 kommenttia:

 1. No onpas ihana työ, kun voi tuollaisestakin (kuva) paikasta tehdä etähommina!
  Meille osui kesän paras aika kyllä ehdottomasti toukokuulle, kun saatiin nauttia vuodenaikaan nähden näille korkeuksille harvinaisesta vihreydestä ILMAN sääskiä!!!

  VastaaPoista
 2. Etätöistä on puhuttu Suomessa aktiivisesti jo varmaan 15-vuotta mutta konkreettinen kehitys on ollut hidasta. Toisaalta se on myös itsestä kiinni, ottaako aiheen aktiivisesti esille ja sopiiko etätyö itselle. Tekisin mielelläni pari päivää viikosta etänä pitkien työmatkojeni vuoksi mutta en missään tapauksessa haluaisi olla kokonaisia viikkoja pois toimisto/tiimiympäristöstä.
  Tänä vuonna - tähän mennessä - on ollut yllättävän vähän hyttysiä ja ampiaisia, etenkin kun tuntui, että niitä viime kesänä oli suut ja korvat täynnä. Toukokuu siellä taisikin olla aivan ennätyksellisen lämmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mielettömän lämmin toukokuu - ja ihana ja vihreä, vaikka huhtikuussa tuntui, että lumet ei sula koskaan :)

   Poista