maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kesäpuput ottaa rennosti

Talven jäljiltä löytyi omenapuiden oksista hampaanjälkiä sekä pieniä papanoita kukkapenkistä. Hangesta löytyi myös välillä öisten vierailujen merkkejä käpälistä. Kesän tultua asenne on muuttunut rohkeammaksi, koska pihalle ilmestyneet pupuset vetivät apilaa massuunsa hyvin rauhallisen oloisina. Tuijotimme niitä koko perheen voimin kuistin ikkunasta. Nelijalkaisen oli vain todella vaikea ymmärtää, että näitä uusia pihanvalloittajia oli pakko ihailla vain ikkunan takaa. Kaksijalkaiselle taas tuotti vaikeuksia ymmärtää, että jäniksiä oli pakko päästä katsomaan kukkapöydältä.


3 kommenttia:

  1. Meillä kelliskeli pitkin viime kesää kokonainen pupuperhe nurmikolla. Tänä kesänä ei pupuja näy, kun on kissa tullut taloon. Hyvä niin, jospa mun omenapuun alut säilyis hengissä....

    VastaaPoista
  2. Sepä se - arveluttaa kaikki mikä vähänkin jää lumen alta näkyviin, että mahtavatko maistua talven mittaan pitkäkorville mutta joku ehdotti laittamaan tuomen oksia puiden ympärille - niistä pupuset eivät kuulemma pidä.

    VastaaPoista
  3. Hei! Kiva blogi, meillä myös vanha talo ja 2 borderia. Koirat ovat aivan hulluina, jos näkevät jäniksiä pihalla. Juoksevat ympyrää, haukkuvat ja hakkaavat ikkunaa tassuillaan. Puput eivät koirista piittaa, jatkavat apiloiden mussutustaan :)

    VastaaPoista