maanantai 27. elokuuta 2012

Hommien jakamisesta


Mitä tässä nyt voisi sattua?
Mukavastihan täällä sujuu.
Meillä hommat jakaantuvat niin kuin monessa muussakin kodissa. Se tekee joka osaa ja ehtii. Maalia osaa sutia kumpikin, sahailu hommissa on parempi mies ja organisointi jää useinmiten naiselle. Katon maalauksessa tuli hauska tilanne. Nainen kyllä pääsi katolle ja olisi pystynyt maalaamaankin mutta sitten mies alkoi miettiä, että "olisikohan sittenkin parempi, että hän tekisi sen...". Samaa mieltä olivat lähipiirissä muutama muukin. Ei siksi, että kysymys olisi ollut niinkään pystymisestä, vaan siitä, että "jos kuitenkin sattuu jotain.." Nailonköyden varassa on ikävä roikkua useampaa tuntia pää alaspäin ja odottaa, että edes naapurustossa joku tulisi kotiin. 
No. Onhan se totta. Jos järjellä ajattelee. Mutta kyllä hieman kulmat kohosivat kun mies veteli kuistin katolla ilman mitään köyttä.

2 kommenttia:

 1. Niinpä, yhtä pulassa se mieskin varmaan olisi siellä nailonkäyden päässä pää alaspäin ;)

  Hienot on maisemat katolta, hirmu vehreää!

  Meillä katon maalausta vuorossa ensi kesänä, mutta talo on hyvin matala ja katto ei ole kovin jyrkkä. Lapsetkin on katolla jo rampanneet palloa hakemassa joten voi hyvin olla, että koko perhe pääsee sutimishommiin!

  VastaaPoista
 2. Inka, itsekin hieman ajattelin että "useammin pitäisi tähän kuistin katolle kiivetä kun täältä on näin vehreät näkymät" :) Mutta ehkäpä kesäkuumalla tuo tummanruskea katto olisi ollut hieman liikaa.
  Voi olla, että pääsen vielä auttamaan ikkunapeltien maalaamisessa mutta se tapahtunee sisäpuolelta. On kyllä mukavan näköistä kun talossa on harmaata ja ruskeeta ja.. :) Mutta aina helpottaa kun yksi nurkkaus ja yksi osa on valmis. Emme edes aio nyt murehtia "autotalli-sauna-kodinhoito"-rakennuksesta, jonka ehkä myös pitäisi väritykseltään natsata taloon. ;)

  VastaaPoista