perjantai 10. elokuuta 2012

Puts plank vesikatto

Ainut asia talomme kunnostuksen suhteen, josta olen(n.)viime aikoina jaksanut enää stressata, on ollut kattomme. Pelko persauksen alla olen pohtinut, että mitä jos tänäkin kesänä katto jää maalaamatta. Etenkin kun kesä jo meni. Toisaalta viime vuosi on opettanut, ettei stressaaminen edistä mitään, ja asiat järjestyvät tavalla tai toisella.
Tänään koitti se suuri päivä, joilloin kattomme tuli pestyä. Voi sitä iloa kun näki kun ruosteinen likavesi valui pitkin kattoränniä. Nyt se enää pitää hioa, ruostesuojata ja maalata mutta ilmassa on ilmiselvästi suuren kattojuhlantuntua. 

2 kommenttia:

  1. Meillä talossa katto on edellisen omistajan teettämä saumapeltikatto. Edelleen maalaamatta vaikka tainnut olla jo kuutisen vuotta ainakin. Saimme jo pestyä sen ja hommattua Virtaselta kattomaalin, mutta maalaamatta jäi. Uusi osa kattoa teetettiin kaksi vuotta sitten ja sekin pitäisi saada ensi kesänä maalattua. Onneksi peltikatto ei ota itseneensä vaikka jäisikin vaille maalia.

    VastaaPoista
  2. Jos ei ole ruostetta eikä reikiä niin varmaan pärjää pidempäänkin. Meillä oli jo siinä vaiheessa, että kumpaakin löytyi.. ;)

    VastaaPoista