torstai 9. elokuuta 2012

Pihan tiililaajennus

Yli kuukausi sitten tuli roudattua kotipihalle kasa tiiliä. "Varmuuden vuoksi." Tiiliähän tarvitsee aina. Jos ei grilliin, niin kukkapenkkiin, ja jos ei kukkapenkkiin niin sitten...muualle.
Muutama päivä sitten päätettiin tuhlata tiilet omena- ja kriikunapuiden katveeseen. Aika hyvin erä olikin mitoitettu, sillä vain 10 kappaletta jäi yli. Suojaisa istuskelupaikka sai juuri sopivasti lisää tilaa penkin lisäksi muutamalle tuolilekkin. Samalla löytyi paikka kirppikseltä ostetulle varjolle, joka suojannee ainakin pienemmiltä tihkusateilta. 
Tulihan siinä ihan valssitkin testattua, vaikka ei tuo laajennus ihan täysmittaisten tanssilavojen kanssa kilpaile. Taas lisää iloa siitä, että kierrätysmateriaali tuli käyttöön ja mukavan varjoisa paikka - niitä ensi kesän helteitä ajatellen.3 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Ensi kesänä voitte sitten sanoa terassikelien tullessa, että mullahan olikin täällä tää jo valmiina. :D
  (Youtube parodia "mitä tänään syötäisiin" -ohjelmasta, hauska juttu ja siitä on jäänyt meidän perheeseen varmaankin ikuinen slogan)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja hyvä vinkki :) Meidän perheessä pystytään nimittäin toistamaan kaikkia "tosi hyviä vitsejä" vaikka kuinka moneen tuhanteen kertaan, että omasta mielestämme vitsin hohdokkuus yhtään kärsii.. ;) Täytyypä testata heti tänään koska pääsee ensimmäisen kerran sanomaan.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen oleskelunurkkaus! Tykkään!

  VastaaPoista