tiistai 11. tammikuuta 2011

Paljonko on paljon - entä suihkussa?

 Koska kylpyhuoneen materiaaleista päättäminen on edessä väkisinkin lähiaikoina, oli pakko jatkaa niiden materiaalien metsästystä. (Tosin tuo kesän tulo siintää jo jossain kaukana ajatusten taustalla, niin tarviiko sitä sisäkylpyuonetta ollenkaan..)  Oikeastaan tässähän ei metsästetä, koska ei tiedetä mitä haetaan, vaan toivotaan pikemminkin onnistunutta vahinkolaukausta.
Vahinkolaukausta haettiin tällä kertaa Venuksen Kylpy -liikkeestä. Ihan siitä vanhoilta omilta tutuilta kotikulmilta Vallilasta. Pari vuotta tuli asuttua melkein naapurissa mutta koskaan ei tullut piipahdettua sisällä asti.
Mukaan lähti nippu paksuja, kauniita esitteitä, ilman hintoja.. ja kotimatkalla piti tarkkaan miettiä paljonko on paljon - kuinka kauan sitä elämästään viettää suihkussa ja minkä arvoista se aika on..

2 kommenttia:

  1. Minä asuin kesän ilman kylpyhuonetta ja meni oikein hyvin. Kun kylppäri sitten syksyllä vihdoin valmistui, oli kyllä nautinnollista, ettei enää tarvinnut juosta pihan poikki saunaan pesulle. Ja kun sain vihdoin oman pesukoneen paikoilleen, ettei tarvinnut enää pestä pyykkiä kavereilla ja sukulaisilla. Varsinkin näin talvisaikaan sisäkylppäri on aikas mukava.

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa olen aivan varma, että jos tätä tilaa jatkuisi vielä pitkään, en enää muistaisikaan että talossa sisällä kuuluu olla suihku. :D Tässähän mennään koko ajan lujaa kevättä ja kesää kohden, jolloin pihan poikki kirmailu ei tunnu enää miltään.
    Pesukoneen saimme "väliaikaisratkaisuna" ns. piha/autotalli/sauna -rakennukseen, ja sinne se varmaan tulee jäämäänkiin, koska meillä on sisällä niin vähän tilaa, ja ehkä pyykkejä on sitten kesällä muutenkin helpompi kuljetella sieltä narulle kuivumaan. Mutta kieltämättä, jos kylään tulee muita ihmisiä, saatika pieniä lapsia, saattaa sisäsuihku olla näppärä. :)

    VastaaPoista