lauantai 8. tammikuuta 2011

Rautakaupassa ja pähkäilyä

Päääsimme vihdoinkin käymään rautakaupassa. Ajatuksena oli hakea nopeasti hieman ensiavuksi pintamaalia mutta toisin kävi. Loppujen lopuksi päädyimme katsomaan niin lattialaattoja, tapetteja kuin kattopaneeleitakin, jonka jälkeen sitten päädyimme lähtemään kotiin pelkän jätesäkkinipun kanssa. Niitähän tarvitsee aina. 
"Kyllähän tällainen tassuamme herrasmiehelle sopii.."
Pitääkö näistä muka valita? Entäs
jos vaan otetaan ne kaikki?
Huomaan, etten halua vaan napata äkkiä laattapakettia kainalooni ja lätkiä niitä kylppärin seinään, vain sen vuoksi, että uusi kylpyhuone olisi nopeasti valmis ja käytettävissä. Varsinaista hätähoppua ei ole, koska voimme käydä saunassa ja suihkussa ns. "kodinhoito/varasto/autotalli"-rakennuksessamme mutta tietysti olisi kätevää ja melko suotavaa, että sisäsuihkukin toimisi. 
 Mutta. Mitä se sitten on? Kaakelia? Lasitiiltä? Amme vai suihku, vaiko molemmat? Vaiko sittenkin puuta ja tapettia..? Hanoista ja vivuista puhumattakaan..

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi, kuulostaa jotenkin tutulta.. eilen muutama tunti rauta-yms sellaisissa kaupoissa ja kotiin tuotiin harava-lapio- harja sarja 2v tytölle.. Taidan jäädä seuraamaan teidän edesottamukisa :)

    VastaaPoista
  2. Jää ihmeessä Eve, mikään muu ei ole varmaa kuin se että, ihan suorimman ja helpoimman kautta tämä ei taida mennä... :)
    Huolellinen suunnittelu, vertailu ja valmistautuminen säästää joka projektissa aikaa mutta jos vain suunnittelee ja etsii tietoa tai vaihtoehtoja, tuntuu "ettei mitään tapahdu" - jos taas tekee "tosta noin vaan". Niin sitten huomaa, että olisi kannattanut vähän enemmän miettiä.. Nimm. suihku vai kylpyamme - laatta vai kaakeli..

    VastaaPoista