maanantai 10. tammikuuta 2011

Ja seuraavaksi..?

Suuressa viisaudessamme päätimme, että ensin muutamme ja sitten "rauhassa remontoimme." Myös kuntotarkastusraportti toiminee tietynlaisena "remontti-raamattuna" ja kultaisena ohjenuorana.
Niin kuin kaikilla hyvillä ajatuksella, myös tällä suunnitelmalla on vaarana karahtaa yhteen todellisuuden kanssa. Samaan aikaan kun suunnitelmallisen seesteisenä ja rauhallisena katsoo ympärilleen, tekee mieli repiä tapetit, mattokkeet, verhotangot ja kattolevyt kerralla alas - " ja pistää tuulemaan". Onneksi - ikää on kertynyt sen verran, että pystyy näkemään mielessään auki revityn asunnon, turnausväsymyksen ja aikataulukapeikon aiheuttaman lopputuloksen. Sen jälkeen on helpompi taas keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. 
Taustalla raksuttaa päässä yläkerran kunnostaminen. Ajatuksena on selvittää mahdollisesti kylmäullakoiden käyttöönotto ja parantaa eristystä.  Enää tarvitsee vain selvittää; kuka, mitä, miten, mistä, milloin, paljonko ja missä järjestyksessä. Sillä välin purkanemme alakerrasta kaapin jos toisenkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti