perjantai 21. tammikuuta 2011

Eikä poltin toimi, jos ei sitä korjaa

Näin se kokemus vain karttuu harppauksin. Vielä tovi ja pannuhuoneesta haalareineen tulee suosikkipaikkani. Eilien nimittäin tajusin jo aivan itse kurkata sinne katsoakseni, että onhan se poltin nyt pysynyt pörisemässä.
Eikä se mitään päällä ollut. Punainen probleemavalo vaan paloi ja muuten oli hiljaista. Arvasin. Joten soitto perheen öljypoltinyhteyshenkilölle ja sama korjaaja joka on jo aiemmin hoitanut polttimen huollon, ja kerran käynyt jo "korjaamassa", tulee lauantaina uudestaan. Ehkä sitten mysteeri ratkeaa.
Siihen asti tassutellaan villasukissa, poltellaan puita pöntössä ja säädetään "sähkörajoitinta" suuremmalle. Pian ei varmaan muistakaan millaista on ollut talvella olla kotona t-paidassa ja tavallisilla sukilla.

1 kommentti:

  1. Meillä on kotona myös öljypoltin, ja ongelma on meille tuttu. Olen täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa siitä, että ilman korjausta poltin ei sovellu käytettäväksi lainkaan. Tämän välttämiseksi pyrimme aina huollattamaan öljypolttimet säännöllisesti. Lisätietoja löysin tältä verkkosivustolta: https://www.suomenpoltintekniikka.fi/oljypoltinhuolto

    VastaaPoista