sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vanhan kertausta

Entinen ikkuna luukkunen
Pieni kertaus varmasti voisi olla paikoillaan. Olemme muuttaneet taloomme talvella, hieman yli kolme vuotta sitten. Olimme kumpikin kunnollisia kerrostaloihmisiä mutta pieni asuntomme oli - noh - pieni ja kaipasimme tilaa sekä happea. Omaa pihaa ja ulkoilumahdollisuuksia tuli ikävöityä kaupungissa erityisesti aina kesän jälkeen, kun paluu takaisin toimistohommiin ja neljän seinän sille muutenkin oli edessä.
Päätimme olla reippaita ja muuttaa tähän taloomme suoraan sisään. Siinäkin oli aikoinaan tarpeeksi hommaa. Piti vain päättää ettei keskeneräinen tai "ei oman näköinen" talo häiritse, koska sen keskeneräisyyden on saanut itse valita. Eikä se ole pahemmin häirinnytkään. Kun sitten on alkanut häiritä, niin sitten ollaan tehty. Tai jos tilanne on vaatinut. Esim. vesikatto oli siinä kunnossa, että se oli pakko maalata.
Keittiöremontti tapahtuu siis kolme vuotta muuton jälkeen. Kamat on vain työnnetty paikallaan olleisiin kaappeihin ja elämää on eletty ihan hyvin näinkin. Välillä on vain tullut toivottua, että voi kunpa toisella seinällä oleva ikkunan luukku olisi isompi tai että patteri olisi suorassa. Myös tiskikonetta on ehtinyt kolmen vuoden aikana kaipaamaan jo useasti.
Viime vuoden lähetessä loppuaan teimme puolivakavan lupauksen saada keittiöremontti vihdoinkin aikaiseksi, ja sillä tiellä nyt siis ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti