lauantai 22. maaliskuuta 2014

Korkkia ja skilloja!

Ensimmäiset skillat bongattu! On se luonto vain ihmeellinen. Vaikka muka on vähän katsellutkin ympärilleen, niin eräänä päivänä sitä vain huomaa, että "ohos, hei täällähän on kevätkukkia!". Oli pakko mennä vielä tökkimään etupihan kukkapenkkiä, vaikka aivan hyvin tiedän, että niillä kasveilla on lehtien alla vielä aivan hyvä lämmitellä, ja kun kasvun aika tulee, niin kyllä sieltä sitten pukataan ylös aikamoista vauhtia. Kärsimätön ihminen vaan halusi kurkistaa josko sieltä kuitenkin olisi jotain tulossa. Ja olihan sieltä. Klassisesti en myöskään yhtään muista, mitä minnekin on tökätty vaikka tiedän, että kaikki istutukset pitäisi kirjoittaa talteen vaikka vihkoon. Ei ole kirjoitettu.
Tänään tuli se siunattu päivä, että saimme päätettyttä keittiön lattiamateriaalin. Korkkia se nyt sitten tulee olemaan ja vaaleaa, yllättävää kyllä. Nyt kaikki yhteenliitettävät palaset alkavat olla kasassa. Tietysti jokin sopiva tapetti pitää vielä löytää mutta tapetin valinta ei tunnu laisinkaan niin ahdistavalta, kuin lattian palasten kanssa pähkäily. Pahasti näyttää siltä, että pääsiäinen menee puuhastellessa.

2 kommenttia:

  1. Mahtaakohan tuota korkkia vielä löytyä sellaisena mattona, rullatavarana? Kellarin rokkihuoneeseen olisi haaveissa, mutta emme tahtoisi huonekorkeuden ollenkaan enää pienenevän...

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista