perjantai 28. maaliskuuta 2014

Tule hyvä ikkuna

Ikkuna löytyi Hämeenlinnasta. Ylijäämävarastosta. Normaalisti ei olisi ollut mahdollista lähteä hakemaan Hämeenlinnasta asti ikkunaa mutta onneksi remppaajilla oli vapaata ja tahtoa käydä piipahtamassa siellä. Nyt meillä on sitten isompi ikkuna. Huomenna tulee sukulaisapu konsultoimaan, miten se kannattaa seinään upottaa.
Oli muuten huikea ero soittaa paikalliseen K-rautaan ja Hämeenlinnan ylijäämävarastolle. Hämeenlinnassa vastattiin heti reippaasti ja asikaspalveluhenkisesti, myös tavaraa löytyi. K-raudasta kesti ikuisuus ennen kuin kukaan vastasi puhelimeen, ja sen jälkeen vastaus oli hieman laiskasti: "Ikkunan saaminen kestää noin kuukauden ja maksaa noin 500 - 600 euroa." Hämeenlinnassa maksoi 139 e - ja sai heti. Melkeinpä eniten odotan kuinka paljon valo lisääntyy isomman ikkunan myötä ja kuinka erilaista tulee olla nähdä siitä pihalle.

ps. enpä ole viime vuosina pahemmin mikroaaltouunia kaivannut mutta kieltämättä se keittiöremontin aikana voisi olla kätevä. 

2 kommenttia:

  1. Johan tapahtuu vauhdilla. Yritän pysyä kyydissä!

    VastaaPoista
  2. No kun eihän tässä meinaa edes talolaiset itse pysyä kyydissä ja päivissäkin alkaa mennä sekaisin. Tänään vasta tajusin, että tätähän on paahdettu tässä nyt neljä päivää, huomenna alkaa viides - ja sitten on kummankin taas oltava päivä töissä. Talon isäntä parka sai ylityövapaita levättäväksi to, pe ja ma - ja tuota, pelkäänpä työpaikan saavan vähemmän levänneen ahertajan takaisin riveihinsä.

    VastaaPoista