keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Portti naapurin puolelle.

Meillä oli puhetta jo viime kesänä naapureiden kanssa, että aitaan "pitäisi tehdä reikä". Emme me jatkuvasti ramppaa toistemme pihoilla, mutta silloin kun tulee luontevasti asiaa tai kahvikutsu puolin jos toisin, on tuntunut hieman vaivalloiselta kiertää tien kautta toiselle puolelle. Aidan läpi kun olisi jo perillä.
Tänä vuonna saimme sen sitten jo aikaiseksi näin keväällä. Tonttiemme väliin tuli kaariportti.  Kodin Anttilan ja Itellan ystävällisellä avustuksella. Tietysti pelkkä kaarikin olisi riittänyt, tai reikä aidassa mutta kun meilläkin aina toisinaan vierailee melko uteliaita koiravieraita, niin ehkä on kaikille parempi, että kummallekin puolelle pääsee portin avaamalla.
Toisen puolen naapuriin meillä on jo portti. Ollut alusta asti. Ilmeisesti edelliset tai sitä edelliset asukkaat ovat myös huomanneet, että kun kerran väleissä ollaan, ja aidan yli muutenkin huudellaan, niin on mukavampaa kun on pääsee portista piipahtamaan toiselle tontille tarvittaessa.
Itseasiassa löytynyt portti on mielestäni ihan fiksun näköinen, ja kunhan saadaan siihen vielä kesän edistyessä vihreää köynnöstä kasvamaan, niin siitähän voi tulla jopa kaunis.2 kommenttia:

  1. Tiivi, kyllä on ja ilmeisesti meistäkin on tullut ihan kelvollisia ;)
    Totta puhuen, tuollaisilla asioilla on yllättävän suuri merkitys, etenkin silloin kun muuttaa vieraaseen kaupunkiin. Ja kyllä muutenkin tuntuu mukavalta, että pihalla ollessaan voi moikkailla, tuntuisi tosi oudolta, jos vain kaikki tuijottelivat ohitse ja olisivat niin kuin ei toisia olisikaan.
    Vielä kun saadaan kärhöjä kasvamaan porttia pitkin. :)

    VastaaPoista