tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ihanaa. Lattia.

Ei saisi vielä tuuletella kun maali ja listat puuttuvat, mutta eteisessämme on nyt (melkein) valmis lattia! Tässä kohden tekisi mieli huudella sitä "ihanaa, leijonat, ihanaa" renkutusta mutta tyydyn vain toteamaan, että onpa helpottavaa, että on taas yksi pieni osanen palapelista paikoillaan.
Isä&poika kokoonpanolla repivät/sirkkelöivät vanhan mattokkeen, sekä alla olevan paksun lastulevyn pois ja tilalle laitettiin lautalattia. Kyllä, lauta saattaa olla varsin epäkäytännöllinen materiaali eteisessä mutta se oli nyt se mihin resurssit ja tahto riitti. Puu on kaunista ja lämmin materiaali. Nyt jännitetään myös miten kiemuraiset laudat pysyvät yhdessä. Sisemmän eteisen lautojen väliin on joulun jälkeen jo tullut melkoisia rakosia, joten tässä voi vielä käydä samoin mutta toivottavasti ei.


6 kommenttia:

 1. Lautalattian kuuluukin elää ilmankosteuden mukaan. Välillä raot isompia, välillä pienempiä ja ajan saatossa täyttyvät kaikella pienellä murenolla :).
  -Anu

  VastaaPoista
 2. Kikkis, kiitos. Tässä vaiheessa tekisikin mieli vain silittää lattiaa ja kieltää sillä käveleminen. :D

  Anu, niin totta. Ajattelenkin, että nopeasti tulevat naarmut ja kolhut ovat osa sitä elämää mitä kodissaan elää, ja kun on kerran lattia vaihdettu, niin ainakin ne ovat sitten omia murenoita mitä sinne lautojen väliin pakkautuu. :)

  VastaaPoista
 3. Edellisessä kodissani oli lankkulattiat ja niihin tuli talvella pahimmillaan miltei sentin raot, kesällä sitten menivät pienemmiksi. Eikä haitannut elämistä! Kaunis lattia teillä!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos jaana :) No meilläkin kyllä tuon "välieteisen" lattia irvistää monesta kohtaa ainakin puoli senttiä mutta katsotaan miten kesän ja tulevan syksyn aikana raoille käy. Jos hieman kokeneempi olisi ollut niin pontit olisi maalannut ennen kun laudat laitettiin lattiaan mutta eipä siinä(kään) rytäkässä ollut siihen aikaa. :)

  VastaaPoista
 5. Great Post.

  Thank you for sharing, Keep updating.

  Translation Services in Delhi

  VastaaPoista