torstai 8. maaliskuuta 2012

Takan tai mökin polttopuut netistä

Hei nyt on aivan pakko rehellisen raikkaasti mainostaa kun kotiseudulla tuotetaan uutiskynnyksenkin ylittänyttä tuotetta; Tehokoivua. (<-linkki)Puhtaasta suomalaisesta koivuhakkeesta valmistettua energiatehokasta "tiivistettyä klapia."

Erityisen hyvin tuote sopii niille, jotka syystä tai toisesta eivät ole innostuneita halkohommista, eivät halua niistä tulevaa loputonta roskaa pitkin pihojaan ja olohuoneitaan, tai omaavat pienet varastointitilat. Eikä mikään hassumpi juttu välttämättä vanhemmille kansalaisillekaan, joiden kunto ei enää välttämättä riitä jatkuvaan klapikorien raahaamiseen.
Parasta on, että Tehokoivun tehopakkaukset voi tilata suoraan netistä.

 • Kuiva ja heti käyttövalmis
 • Syttyy helpommin kuin briketti
 • Erinomainen energiatehokkuus
 • Palaa puhtaasti
 • Valmistettu suomalaisesta koivusta
 • Helppo säilyttää - mahtuu pieneen tilaan
 • Ei roskaa - säilytä vaikka vaatehuoneessat
Eikä varmaan mikään hassumpi homma niille jotka joutuvat viemään polttopuunsa esim. mökille veneellä tai jos  auton peräluukkuun haluaa mahduttaa muutakin kuin puusäkin.Eikä perinteisten koivuklapien roskaamispuolestakaan eroon pääseminen olisi hassumpaa. Ennen kuin polttopuiden kanssa alkoi asua, tuo kyseinen asia ei tuntunut kovinkaan kummoiselta mutta joka päivä saa olla harjan kanssa pyyhkimässä epämääräistä puuroskaa lattialta, alkaa kieltämättä haaveilla roskaamattomasta lämmitysenergiasta.
Katso lisää www.tehokoivu.fi 

3 kommenttia:

 1. Tossa tulee irtokuutio hinnaksi 57,4 eur mikä on tietääkseni aika keskiarvo hinta eli eivät ole edes kalliita.
  Kuitenkin puuhommissa viehättää juuri se työ (ainakin näin nuorena vielä)

  Mielestäni toi on vähän sama kuin saunassa olisi sähkökiuas. Eihän siinä kerkiä edes bisseä juoda, kun nappia vääntää.

  VastaaPoista
 2. Siis missä klapikone, siellä Jaakko. Muistakaa tämä, jatkossa. Tai siis Jaakolle riittää saha. Moottorilla tai ilman. Kirves. Iso tai vaikka vaan pieni. Tai sitten ihan vaan sytykkeitä keräämään. Ju nou.

  VastaaPoista
 3. Maurilyly, meillähän on saunassa sähkö- ja puukiuas, ja kyllä on joutunut monta kertaa käyttämään sähkökiuasta aikataulujen ja kätevyyden vuoksi, siksi että puukiuasta ei ole voinut ajastaa, tai kädet on tarvinnut johonkin muuhun kuin kiukaan lämmittämiseen - joten kaikilla on puolensa. :)
  Ja Hanna, tämä onkin edistyksellinen ja innovatiivinen tuote niille, joilla ei ole Jaakkoa kotona, tai siltä varalta, että Jaakko jonain päivänä haluaisi juuri sen halonhakkuun ajan tehdä jotain muuta.
  Olen myös monta kertaa miettinyt, kun puusta tulee niin paljon roskaa, että tämä systeemi ei toimisi, jos meillä konttailisi jälkikasvua pitkin lattioita, koska puista tulevan ja leviävän pienen roskan päärä on uskomaton.
  Täytyy myös tunnustaa, että niinä iltoina kun on ollut väsynyt, kylmä ja nälkäinen, eivät puut ole olleet syttyäkseen, olisin enemmän kuin mielelläni lykännyt pönttöuuniin Tehokoivua ja käyttänyt sen ajan voileivän tekemiseen. :)
  Mutta ehkäpä tässä on mainio lahja hieman vanhemmalle ihmiselle äitien- tai isäinpäivänä?

  VastaaPoista