perjantai 16. maaliskuuta 2012

Lisää mittaa maalaamiseen

Kun rappuset valmistuivat, alkoivat ympäröivät seinät näyttää kaipaavan entistä kipeämmin maalia. Nekin ovat saaneet odottaa lähinnä siksi, että sähköjohtojen kulku on mietityttänyt. Sähkökaappi on portaikon seinässä ja johtorytäkkä on hieman rumasti esillä. Myös muutama johto on sijoitettu niin, etteivät ne oikeastaan voisi jäädä niin mutta nyt petti asujan hermo ja oli pakko ottaa suti käteen.
Helpommin sanottu kuin tehty. Tai tekeminen sujui puoleen väliin mukavasti mutta sitten tuli yltämisongelma. Harvoin tulee toivottua pituutta omaan mittaan mutta nyt se käväisi mielessä. Kurottelukin onnistui mutta rappusilla varvustelu täysinäisen maaliastian kanssa sai tuntui hieman tuurilla leikkimiseltä..Ehkä tosiaan koitan jatkaa telalla ja mahdollisella jatkovarrella mutta joka tapauksessa paneelien välitkin on jotenkin maalattava.
Maalausurakan valmistumista hidastaa myös se, että en olekaan aivan varma oliko sävy sittenkään paras mahdollinen. Päätin maalata kuitenkin toisen kerroksen ja katsoa uudestaan sen kuivuttua. Vieläkään en ole varma. No. Ehkä maalaan nyt loppuun, "kun sitä maalia kerran on". Ja sitten päätetään lopullisesti meneekö uusiksi vai pärjätäänkö tällä. Nyt raput on maalattu Tikkurilan S500 Tyrskyllä ja K498 Valkamalla, ja seinä on peittynyt puolittain saman sarjan vaaleimmalla G500 Bungalow sävyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti