sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ullakkosyvennys ja leipälokerikko

Siinä se nyt sitten on. Valmiina.  Melkein. Vielä on pientä kittausta ja vähän listanpoikasta mutta suurinmalta osaltaan se tulee näyttämään tältä.
Näin alustavasti se muistuttaa mielestäni hieman sellaista "leipälokerikko-rullakkoa", koska paneeli menee nyt takaseinässä alas asti mutta katsotaan nyt vaikka ensi viikko ja annetaan silmän tottua, niin ehkäpä se alkaa siitä näyttämään ihan syvennykseltäkin.


7 kommenttia:

 1. Minä olen tuollaisesta haaveillut. Panisin sinne pedin ja verhot eteen.

  MNeillä ullakko on kokonaan kylmää tilaa, joten haaveet piti hyljätä. :-)

  VastaaPoista
 2. Luulen että vierassänky tuonne sujahtaakin, eikä verhokaan olisi yhtään hassumpi vaihtoehto. Luonnollisesti tuo paneeli pitää vielä maalata tai lakata, enkä yhtään ihmettelisi vaikka viimeistely tapahtuisi vasta joskus syksymmällä kun kelit ajavat ulkopuuhastelijat sisään.. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä tehtiin vastaavanlainen huoneen laajennus ullakon väliseinä purkamalla. Tukipylvästä ei tarvinnut jättää/tehdä keskelle, kun laitoimme L-muotoisen teräspalkin kattoa kantamaan. Palkki lepää laidoissa olevien palkkien varassa.
  Kylmää tilaa meidänkin ullakko oli, mutta se vuorattiin finnfoamilla ja loistavasti piti lämmön viime talvena.

  VastaaPoista
 4. Voi kun näihin kommentteihin saisi kuvia, koska olisi tosi kiva nähdä ja julkaista muidenkin ratkaisuja. Kieltämättä tuon tukipylvään "kadottaminen houkuttaa" vaikka inno marko sanookin, että "sitä mitä et voi peittää, pitää korostaa". :)

  VastaaPoista
 5. Me ollaan aina joskus fantasioitu naapurin rintamamiestalon emännän kanssa siitä, mitä tapahtuisi jos kutsuttaisiin Marko meille sisustamaan. Luultavasti Marko-paralta loppuisi konstit kesken ainakin tämän meidän perinnemonsterin kanssa...:D

  VastaaPoista
 6. Laurakaisa, no niin kauan kun se ei ole Lola ja Teuvo Loman, jotka karauttaa pihaan, niin asiat on vielä suht hyvin... ;D ;D

  VastaaPoista