sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Puukkarit pihaan

Kun elämäntapa muuttuu, vaikuttaa se myös jalkineisiin. (Etenkin jos niitä ei ole..) Pihalla olon lisäännyttyä, hankimme tänään talouteemme  todella yllättäen kahdet puukengät. Alkoi nimittäin jo huolestuttavasti näyttää siltä, että toinen meistä(N) hiihtelee huopakengissä ympäriinsä kesät talvet, joten "jotain piti tehdä".
Eikä se kuulkaa niin helposti käynyt. Kirpputorin pihalta löytyneeltä markkinamyyjältä meinasi ensin tulla mukaan pintaviallinen kenkä, sen jälkeen eri pari koko ja kolmanneksi saimme kulumaan aikaa talouden miespuolisen puukenkien kuosiin. Kauniin ruskeissa ei ollut kokoa, muut värit olivat "tyttöjen" ja "lehmänkarva"-puukenkiin meistä ei lämmennyt kumpikaan, vaikkakin ne ihan hauskat saattaisivat olla jonkun muun jalassa. Mutta valkoista ja kukallista lähti mukaan. Onneksi lähti, sillä jo tunnin kitkemisen jälkeen huomasi jaloissa että "heii, näissähän ei puudu jalkapohja ollenkaan niin helposti" ja toiseksi huomasin, että myös pieni korko ei ole myöskään pihahommissa haitaksi. Lahkeillani on nimittäin taipumusta toisinaan pyyhkiä pitkin märkää pihan pintaa.

3 kommenttia:

 1. Puukkarit on hyvät! Eikä ne kastu heti läpi
  kostealla nurmikolla :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti! Juuri tuo kosteudenestokin on ollut hyväksi havaittu ominaisuus jos monta kertaa. Vaikka piha näyttää kuivalta, on nurmikko - aina - aamupäivisin vähän märkä tai kostea. :)
  Hyvä ostos oli. Melkein ihmetyttää, että mikä tässä ostoksessa edes mietitytti!

  VastaaPoista
 3. Itsekin miettiny puukkareita ja tekis mieli ostaa mut pelottaa että jotenkin nyrjäyttää nilkan niillä :( Onko puukkarit kova ääniset kävellä? mut ei tietenkään nurmella mut muuten, itse ehkä sisäkengiksi haluaisin.

  VastaaPoista