perjantai 27. joulukuuta 2013

Taas vaihtuu yksi vuosi

Joulu sujahti pois kotoa. Onneksi on tämä välipäivävapaa ja vielä viikonloppu edessä niin voi nauttia rauhassa tästä loppuvuoden "Ylijäämäajasta." Joulun päivinä näimme ystäviä ja talon remontti tuli puheeksi. "Miten se teidän remontti sujuu?"  Nauroimme ja totesimme, että yhtä hyvin kuin aina ennenkin. "Siellä se odottaa tekijäänsä."
Ehkä uudelle vuodelle voisi ottaa tavoitteeksi keittiön päivittämisen ja tiskikoneen saamisen talouteen. Ilmankin pärjää mutta usein kaipaa tiskikonetta jo pelkästään siksi, että saisi käytetyt astiat jonnekin vähäksi aikaa, jos ei heti aio tiskata niitä - ja kuulkaa, aina ei vain jaksa.
Mukavaa alkavaa vuotta kaikille! Ja kertokaa ihmeessä, jos teette myös elämänne/talonne/remonttienne suhteen uuden vuoden lupauksia? 
Kuvituksena isoäidiltä saadut uudenvuoden kukat. Sopivat hyvin tämän kelin keskelle.


4 kommenttia:

 1. En ikinä tee uudenvuodenlupauksia. Eivät ne pidä. :D

  Mutta suoittelen tiskonetta. Tiedätkö, miten huima tunne on herätä jouluaamuna ja astua sisään keittiöön, jossa EI ole kaikki pöydät täynnä eilisillan saastaisia astioita! Voi sitä riemua.

  VastaaPoista
 2. Susanna; haluaisin tietää! :D Ja vielä harvoin kun on isompi porukka syömässä alku-, pää- ja jälkiruokalautasineen - olisi ihanaa, laittaa välillä kätevästi tiskikone päälle! :) Yritän puolustella tätä tahtotilaa myös ekologisuudella, omalla tiskaustyylilläni väsyneenä, kuluu varmasti enemmän vettä, mitä nykyiset uudet tiskikoneet käyttäysivät.

  VastaaPoista
 3. Ei tiskikonetta eikä edes keittiötä. Hyvin meni joulu silti. Odotan sitä päivää, kun edes tiskipöytä tulee takaisin ja sitä riemua kun tiskikoneen tarkoitus ei ole kannatella mikroa ja vedenkeitintä =D Valitettavasi olemme sortuneet osin kertakäyttölautasiin, mutta jouluna sentään vielä oikeilta lautasilta söimme...

  VastaaPoista
 4. Kyllä se on kumma miten aivan perusasiat ilahduttavat sen jälkeen kun ensin on niitä ilman joutunut pärjäämään. :) Tsemppiä remppaan ja odotukseen!

  VastaaPoista