perjantai 1. marraskuuta 2013

Perinteitä noudattaen

Tuo yläkerrassa meillä käyttämättömänä ollut vanha keittiönlaatikosto pääsi uuteen - ja veikkaan, hyvään kotiin. Mukavaa kun tavaraa menee käyttöön, saatika, jos joku on vielä etsinyt sellaista mikä itsellä on ylimääräisenä. Myös rokokoo-kalusto löysi tiensä Lietoon ja ostaja laittoi vielä parin päivän päästä viestin, että ovat tyytyväisiä. Sekin oli mukava kuulla.
Meillä puolestaan on taas lattiassa ja seinässä reikä. No eihän siinä mitään, reiät saa paikattua mutta - pitäisi tietää millä ja miten. Tuleeko kaappi kulmaukseen ja sen viereen pikku lämmönlähde. Jos taas haluaa lämmönlähteen? Mitä tehdään putkille, jotka on nyt vedetty niin ettei niiden viereen ainakaan mitään tulta voi laittaa? Ja miten ihmeessä yläkertaan saa edes tuotua mitään kun oviaukko on niin kapea? Näitä kysymyksiä pohdiskellessa suuntaamme marraskuuhun.


6 kommenttia:

 1. Jatkoa odotellessa siis. :)

  Ihanaa, että kaappi löysi heti arvoisensa kodin!

  VastaaPoista
 2. Kaappi pääsi ilmeisesti taas osaksi oikeata keittiötä, mitä on mukava ajatella. :)
  Seuraavaksi on pakko löytää joku, joka ymmärtää seinien kaatamisesta ja kertoo, että siirretäänkö oviaukkoa vai ei. ;)

  VastaaPoista
 3. Pitääkin vastaisuuden varalle muistaa kuulutella blogissa kaikkea tarvittavaa, jos vaikka löytyisi tai tarpeeton saisi uuden kodin :)

  Vaahteramäen emäntä Nurkalla vaahtera -blogista

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti! "Koskaan ei tiedä ja aina kannattaa kysyä" :9

  VastaaPoista
 5. Hei, löysin blogisi rmt-foorumin kautta. Meillä myös vanha mörskä, pari vuotta asuttu ja samanlaisia murheita :-) sekä kasvimaan ja pihan laittoa ymym :-)Asutaan aika lähellä teitä, pohjassa. Terkuin Sanni

  VastaaPoista
 6. Sitten vaan Sanni meille kylään kaffeelle! :) yt. Norppa

  VastaaPoista