torstai 20. kesäkuuta 2013

Vähän vaiheessa

Sisustusblogeja katsoessani, joskus olen ajatellut, että olisipa hauska nähdä minkälaista samoissa kodeissa on kun "kaikki ei olekaan ihan niin jetsulleen." Pihoilla on sama homma. Kun toisten pihat ovat tip top - tuntuu oman pihan ääretön keskeneräisyys joskus epätoivoiselta.
Kuoppa olisi jo aluillaan...
Toisaalta on myös hauska nähdä toisten pihoilta samanlaisia epämääräisiä kasoja, alueita tai virityksiä, mitä omaltakin löytyy - se on sitä yhteisöllisyyttä ja "samassa veneessä" soutamista. Siksipä ajattelin laittaa kuvan "kukkapenkistämme", jonka uskoisin valmituvan kesällä 2015 ja kasvihuoneestamme, joka valmistunee..nooh..sille en taida uskaltaa veikata vuosilukua.
Kasvihuone - tähän se tulee..
Kukkamaankaivauksella on selkeä suhde juhannukseen. Kaivaja innostui koska tarvitsi matoja. Samaisesta syystä tuo tulevan kasvihuoneen alue näyttää myllätyltä, sieltä niitä matoja vasta löytyikin. Eikä se niin vakavaa ole, vaikka hommat vähän kesken ovatkin, siksihän me pihan hankimme. Kerrostalossa ei tarvitse vuohenputkia nyppiä mutta eipä sitten pääse "taistelemaan" luonnon kanssa samalla lailla kuin omassa pihassa.

2 kommenttia:

  1. Meillä asiaa ratkaistiin, siten että toinen puoli pihasta jätettiin "luonnontilaiseksi" ja toiselle puolelle väkerrettiin "puutarhaa". Toimii hyvin!

    VastaaPoista
  2. Meillähän oli tuo koko takapiha "niittynä" ja tänä vuonna kokeilimme "mitä jos olisikaan" ja huomasimme kaipaavamme sitä. Niitty ei ollu tullutkaan vaan laiskuuttamme, vaam myö pidimme sitä aidosti kauniina ja nautimme siitä. Nyt kun sitä ei ole pihamaa näyttää paljon "tavallisemmalta." Useinmin ihmisiä pitäisi kannustaa kokeilemaan reippaasti pihalla asioita. Ainahan ne voi sitten seuraavana vuonna niittää.. ;)

    VastaaPoista