lauantai 15. lokakuuta 2011

Kiveä kylpyhuoneeseen

Eilen kätevämmällä osapuolella oli vapaapäivä ja onneksi laatoittajakin pääsi tulemaan iltapäivällä hieman aikaisemmin kylpyhuoneemme kimppuun. Oli kyllä ilahduttava näky tulla kotiin ja nähdä vihdoin viimein lattia päällystettynä,  joten ehkäpä sittenkin saamme kylpyhuoneen sisätiloihin jouluksi. Joulusaunan sijaan voi siis unelmoida esim. joulukylvystä. Toisaalta, en tuon joulunkaan suhteen alkaisi mitään varmaa päivää ylös kirjaamaan, eikä sen niin "kuukauden päälle" olekaan. Pääasia, että hitaasti mutta varmasti oikeaan suuntaan. Itseasiassa koen melkein vielä tärkeämmäksi, että seinässä on nyt eristeet talvea vasten, koska viime talvena kylpyhuoneen edusta oli melkoisen viileä.
Mutta ei tuo lattia hassummalta näytä. Pinta on eläväinen ja marmorikivien sävyt kuitenkin pehmeät "mustavalkoisuudesta" huolimatta. Tässähän pian ihan innostuu.6 kommenttia:

 1. Vau! Lattia näyttää hienolta! Seinän turkoosi sävy taitaa olla vesieristettä? Minusta se olisi upea väri ihan valmiiseen kylppäriinkin. Sopii mainiosti yhteen ruudullisen lattian kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olen tavallaan itsekin vähän yllättynyt miten hieno siitä tuli. :) Ja kyllä, valitettavasti vedeneristettä on, vaikka itsekin tykkäisin kyllä kovasti tuosta väristä ja toinen ajatus olikin, että valkoisen sijaan tehdään värillisesti kylppäri, joka on värillisesti piristävä mutta mutta..värikaakeleissa toimitusajat menivät kuukauteen, hinta oli myös ihan eri, ja koska sellainen "vahva näkemys" puuttuu niin päädyimme valkoiseen mutta pinnaltaan hieman elävään laattaan. Ehkä saan myöhemmin jonkun taiteellisen ystävän maalaamaan päälle Välimerellisiä kylpyläkuvioita... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Kimmo :) Toivottavasti seinästäkin tulee ihan ookoo. Ollaan kyllä iloisia, että lattian valinta tuntui meiltä tonttuilijoilta menneen tuurilla ihan siihen suuntaan mistä itse pidämme.

  VastaaPoista
 4. Aivan upea lattia, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anonyymi :) Ihmisen ilot tulevat pienistä asioista ja arjen keskellä se voi juuri olla vaikka pikkuruinen kylpyhuoneen lattia.

  VastaaPoista