sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Eristettä kylppäriinLehtiä on haravoitu ja kylpyhuone edistyy ja eristyy hiljalleen. Vedeneristettä tarvitsee vielä kerroksen ja sen jälkeen alkaakin olla huone valmis laatoitukseen. Eristeen väri näyttää melko ärjyltä mutta aloin myös pohtimaan, että "kyllähän kylppäri aivan hyvin voisi olla väriskäskin"..
Kalusteet on vielä valitsematta mutta eivätköhän ne tässä matkan varrella kirkastu. Habitare-messuilla törmäsimme vanhaan luokkakaveriini Oraksen osastolla ja niihän siinä kävi, että pienen aivopesupuheen jälkeen alkoi päätös kallistua  Eternan ja Naturan puoleen.
On kyllä totta, että kylpyamme ei ole mitenkään ekologinen tapa puhdistautua mutta todennäköisesti amme tuleekin olemaan väliaikainen ratkaisu ja joskus myöhemmin siirrymme suihkunurkkausvaihtoehtoon.
Vaikka suihku sisätiloissa on normaalia elämisen laatua ja nykyihmiselle välttämättömyys. En tunnu olevan siitä niin innoissani. Edes synkimpään talviaikaan ei tuntunut kovinkaan kummoiselta kävellä pihan poikki saunaan ja suihkuun. Pikemminkin se toi arkeen pientä luksusta kun käveli lumisen pihan poikki taas lämpimiin sisätiloihin. Mutta eiköhän tässä jonain päivänä tule vielä havaittua sisäsuihkunkin edut.

2 kommenttia:

  1. Hei, kaverini vinkkasi minulle blogistasi. Pitääpä käydä täällä välillä kurkkimassa, itse olemme muuttamassa Lohjalle kuukauden kuluttua. Työmatkat, remontti ja "maalaiselämä" jännittävät, joten mielelläni lueskelen muidenkin kokemuksia.

    Tsemppiä teille terkuin Pinja / kikatan.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. No hei Pinja ja kiva kun tulit kurkkaamaan ja kommentoimaan! :) ja lämpimästi tervetuloa Lohjalle! Meillä tulee joulukuussa vuosi täyteen ja kuukaudet ovat hujahtaneet aivan uskomatonta vauhtia. Olemme viihtyneet tosi hyvin ja erityisesti nauttineet pihalla puuhastelusta ja yleensäkin ulkona olemisesta mikä Lohjan ympäristössä on helppoa harjun ja järvialueen vuoksi.
    Nyt myöhemmin ajateltuna tuli ehkä ennen muuttoa turhaankin stressattua, että mitenköhän kaikki menee, viihtyykö ja pärjääkin - kun kaikki kuitenkin sitten solahtelee palanen kerrallaan paikoilleen, joten varmasti teilläkin kaikki tulee sujumaan hyvin. Remontin kanssa kannattaa yrittää kestää keskeneräisyyttä eikä vaatia itseltään mahdottomia niin jää aikaa hieman muullekin perhe-elämälle. :)

    VastaaPoista