maanantai 24. lokakuuta 2011

Elävää seinäpintaa

Nyt alkaa jo seinäkin kylpyhuoneessa valmistua. Laatat löytyivät siis Bauhaussista ja Pukkilasta. Melkoisen pyörimisen jälkeen ja täysin itsenäisesti sillä yllättävän vähän tuli apuja kaupan puolen ammattilaisilta. Jäin oikein miettimään, että emmekö osanneet kysyä tai pyytää, tai oliko mahdollisesti tavassamme esittää asia, jotain sellasta joka esti myyjien aktiivisen neuvomisen.

Oli miten oli hyvät löytyivät. Lattia kivetyksestä olin iloinen, että otimme sen vaikka jossain vaiheessa muistaakseni joku mutisikin, ettei sellainen ole oikein hyvä kylpyhuoneessa. Olen myös ihan tyytyväinen tuohon seinäkaakeliin. Pinta on kuitenkin elävä, vaikka väri jäikin vaaleaksi ja neutraaliksi. Nyt seinä tuntuu kosketuksen alla "pehmämmältä" kuin täysin sileäpintainen ja valokin näyttää taittuvan ja paljastavan pinnan muodon kauniisti.
Olemme kyllä värienkin ihmisiä mutta ehkäpä meille jäi pieni tehosteallergia asunnon etsimisen yhteydessä kun erilaisia korosteratkaisuja näki pienessä ajassa melkoisesti, niin nyt tuntuu aivan perusvaaleakin toimivan.
Seinälaatta on Pukkilan Lumi, himmä P4591W, ja lattialaatat Bauhaussista, vaalea: biticino marble ja mustanharmaa: nero marble.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti