torstai 8. syyskuuta 2011

Omaan laatikkoon, omaa postiaTämä olisi pitänyt tehdä ensimmäisenä. Laittaa portin pieleen oma postilaatikko. Niinhän sitä kerrostalossakin tehdään - vaihdatetaan oma nimi postiluukkuun. No nyt se on. Vaikkakin ne nimet vielä laatikosta puuttuvat, enkä voi olla huomaamatta miten aita kaipaisi hieman maalia...Ensi kesänä sitten.
Nyt kelpaa kirjeiden ja korttien tipahdella uuteen laatikkoon - ei muuta kuin kynä käteen ystävät!

4 kommenttia:

 1. Tuo homma meillä on yhä tekemättä, ja kohta tulee vuosi täyteen tässä talossa. Meillä on kauhtunut, ruma, harmaa muoviloota, joka on edellisen asukkaan peruja. Teidän uusi laatikko on tosi nätti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanna! Laatikkohan hankittiin "jo tovi sitten" mutta odotti tuota kiinnitysinspiraatiota.. :) Meillähän tulee vuosi täyteen täällä noin kolmen kuukauden kuluttua, eikä sitä laatikkoa enää pakkasilla oltaisi saatu aikaiseksi vaihtaa, joten alkoi olla hieman viime hetket.. Hankittiin myös samaa mallia oleva pikku laatikko ulko-oven viereen(mikä vielä odottaa kiinnittäjäänsä), johon mahdolliset vieraat voivat jättää terveisensä, jos käyvät kolkuttelemassa ovella emmekä ole kotona. Viime kesänä yksi vierasjoukkio joutui piirtämään terveisensä pihahiekkaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tuolta google-kuva haun kautta löysin tänne. Postilaatikkoa etsiskelen meille. Ette sattuisi muistamaan mistä olette hommanneet tuon valkoisen peltisen laatikon? Ja oliko laatikkoa punaisena? Aivan ihana laatikko, haluaa samanlaisen :)

   terveisin
   Tiia

   Poista
 3. Mukavaa kun löysit Tiia! :) Olisko kuule ollut niinkin arkisesta paikasta kuin Askosta mutta nyt niitä on kyllä löytynyt monesta sisustusliikkeestäkin. Ja olen nähnyt punaisenakin. :)

  VastaaPoista