maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vesillä, reissussa ja pihalla

Kesä teki sen taas. Yllätti omakotitaloasujan. Kävi niin, että oli pakko lähteä muutamaksi päiväksi reissuun, juuri kun helteet alkoivat. Tämä teki sen, että kun tulimme takaisin, nupuillaan olleet tulpaanit olivat jo kuukahtaneet  ja syreenit kukkivat täysillä. Kesä oli tullut kun olimme poissa.
Nurmikko puolestaan näytti siltä, ettei kukaan olisi asunut pihapiirissä moneen vuoteen...
    Talouteemme on tullut myös vene. Se tuli vähän niin kuin yllättäen ja tilaamatta mutta on osoittautunut jo "järki"hankinnaksi. Asumme läänin suurimman järven lähellä ja nyt veneen kanssa tulee myös lähdettyä vesille. Meistä kumpikaan ei ole kummoinenkaan moottoriajoneuvoihminen mutta ei sen veneen kanssa ole pakko mitään ympyrärallia kaahatakaan, riittää kun pääsee siirtymään paikasta toiseen ja näkee kotikaupunkiaan vähän uudesta perspektiivistä.
Väsynyt sunnuntai-veneilijä lepää.
Kysykää vielä, että onko keittiö valmis? No ei ole. Listat puuttuvat ja myös liesituulettimen ulosvientiputkeen meni tovi saada paikoilleen. Tiskikone on kyllä parasta maailmassa, uutuudenviehätys ei ole himmennyt vieläkään. Iloa on riittänyt myös kiertoilmauunista. Erityisesti uunikasviksista on tullut mehukkaampia, mitä ennen.  Kaasuhella on puolestaan ollut niin kätevä kuin ajateltiinkin, että se on. Mutta jospa ne listat jouluksi..

2 kommenttia:

  1. Veneen omistaminen on kiva asia ja jos on siunattu järven läheisyydellä, niin kyllä siitä kannattaa ottaa ilo irti.:)

    Meillä on ollut tiskikone nyt pyolusen vuotta ja uutiudenviehätys ei ole kadonnut täälläkään. Elämänlaatu parani sen myötä aimo harppauksen.

    VastaaPoista
  2. No kun muuten sinne järvelle päätyy vain kesälomalla ja satunnaisena viikonloppuna mutta nyt käytiin jo heti pipot päässä ja hanskat käsissä kevätajelulla. Sitäpaitsi luulenpa, että on myös helpompi houkutella ihmisiä kyläilemään... :)

    VastaaPoista