sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Uusin suosikkivaate

Miksi kaikkein mukavimmat ja ehkä jopa käytännöllisimmät vaatteet - ovat niitä rumimpia? Tai ainakin vähiten vartaloa imartelevimpia? Saimme joululahjaksi onepiecet ja olen(n.) totaalisesti jäänyt koukkuun oman haalarini käyttämiseen. "Se vaan on niin kätevä." Kokopukuhaalarissa ei selkä jää paljaaksi, ei tarvitse kiireessä etsiä ala- ja yläosia - ja muutenkin kyseinen vaatekappale "on vain niin mukava." Koiralenkille sen kanssa kehtaa lähteä, koska kuulemma muutkin tekevät niin ja naapuriin saunareissuunkin olen jo uskaltautunut, mutta lähikauppareissu on jäänyt tekemättä.  Vielä puolitoista vuotta sitten pyörittelin silmiäni ja ajattelin, että "onpas kauhea keksintö" mutta en vain ymmärtänyt, että onepiecehän on kun tehty vanhassa omakotitalossa asujalle.

http://www.pieceofnorway.fi/

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen salaa haaveillut sellaisesta! En ole kyllä nähnyt sellaista oikeasti kenenkään päällä, paitsi eräänä iltana uimahallissa yksi teinityttö pukeutui sellaiseen. Mikä olisikaan parempi vaate uimahallista lähtiessä kohti kotisohvaa ja Criminal Mindsia!

  VastaaPoista
 2. Susanna: Teinejä on kuulemma nähty näitä päällä sekä koulussa että kauppakeskukissa mutta ehkä tällaisen, kröhöm -reilusti sen iän ylittäneen, on syytä pysytellä tiukasti kotioloissa kyseissä vaatteessa - mutta täydellinen vaate aamulla postilaatikolle könyämiseen ja sohvalle voin lämpimästi suositella ;)

  Sanna Ha: Totta kai, yleisön pyynnöstä! :) :) :)

  VastaaPoista
 3. Hei, mahtavuutta, kuva tosiaan oli ehdottoman tärkeä lisä, kiitos.

  VastaaPoista