perjantai 6. tammikuuta 2012

Öljyvahattu mäntylattiaKylläpä tulee erivärisiä kuvia valosta riippuen. Väri on Osmo colorin öljyvaha, värinnumero 3074 - harmaa. Hieman eri valossa väri näyttää kuvassa ruskealta ja taas salamalla otettuna hieman liiankin harmaalta, joten oikea väri on jotain tuolta väliltä. Ensimmäinen kerros on nyt vedetty - ja mielellämme olisimme jättäneetkin sen kuultavammaksi mutta valitettavasti jälki ei märkänä näyttänyt aivan noin epätasaiselta, kuin sitten kuivuttuaan joten pitänee vetää "korjaava kerros" päälle.

2 kommenttia:

  1. Moi,

    Itse jonkin verran Osmolla vahanneena ehdottaisin, että hinkkaat johonkin kohtaan sitä kirkasta/väritöntä vahaa ja katsot millainen lopputulos siitä tulee. Saattaa tasoittaa yllättävänkin paljon tuota epätasaisuutta. Kannattaa toki kokeilla johonkin pieneen, piiloon jäävään kohtaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Anonyymi! Pitäisi vaan tietää mikä nurkka jää piiloon.. :) Tässähän on hieman harmillista se että kun näitä lattioita tekee yhden kodin verran, niin taito (toivottavasti) karttuu, niin että osaisi tehdä ne sen jälkeen "oikein". :) Onko muuten kokemusta siitä miten liukkaaksi lattia jää vahan jälkeen, koska jo nyt tuntuu, että villasukat vähän sutii?

    VastaaPoista